Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta

Lu­ki­jal­ta: Tässä on rat­kai­su tyk­ky­lu­men on­gel­miin

Luen täällä Tukholmassa tykkylumiongelmista.

Miten päästä akuutista ongelmasta nopeasti? Minulla on hyvin yksinkertainen ratkaisu siihen.

Haluan vain ensin selvittää miten olen itse selvittänyt omat ongelmat.

 

1.Kengännauhat: Käytin purjehduskenkiä työssäni yhtenä kesänä kun oli nahkanauhat, jotka koko ajan irtoilivat solmusta niin kyllästyin siihen. Meni 5 sek oli ratkaissu ongelmaan. Keksinpä vain tuosta kengännauhat ilman solmua, joka toimi. Kun poika pelaa jääkiekkoa ja minulla oli uudet kengännauhat, joissa ei ollut solmua. Kylläpä poikien vanhemmat olivat hymyhuulin taas minun kehityksiin.

Olen yksityisyrittäjä ja myydyillä töillä olen elättänyt 5-lapsisen perheen. Haluan aina myydä, mutta kun tuotteelle ei löydy markkinoita.

2. Liukuovi: Itse sulkeutuva liukuovi. Ajattelin, kun löysin toimittajan että tuossapa ois markkinarakoa. Hinta oli vain huimaava 800 eur mutta halusin tilata. Toimitus aika venyi 2 kuukautta, kyllästyin odottamiseen ja keksin oman sulkeutuvan järjestelmän. Kävin rautakaupassa ja tein ostetuista osista sulkimen puolessa päivässä. Markkinat on.

 

3. Terassi yhdestä profiilista: Olen lasitusalalla. Pitkä tarina, kun asiakkaalla ja lasittajalla synkkaa. Asiakas halusi tehdä terassin taloyhtiöön ja tarjous oli suosiva asiakkalle. Olen useamman vuoden kokemuksella viritellyt ja aina vaatinut itseltään parempaa tulosta. Lähdetään siitä että ensin kehitin systeemin yhdestä ainoasta profiilista, joka on asiakkaalle edullinen, kun saadaan kaikki yhdellä profiililla. Sitten asiakkaalla oli vaatimus, että pitäis saada katto avattavaksi kun oli ”rilli”.

No työhön vain meni 2 kuukautta ja systeemi oli valmis päässä. Työ suoritettiin, meni 2 kuukautta ja tuli tulikoe, kestääkö systeemi. Satoi yhtenä päivänä 40cm lunta. Tulos oli mahtava, kaikki kesti. Tämä johti siihen, että viimeinkin tärppäs, sain talo yhtiöltä 40 000 euron tilauksen: 40 metriä lasikattoa. Kun sain tilauksen, olen kehittänyt uudistuksia tuotteeseen ja asiakas on tosi tyytyväinen.

 

Nyt ratkaisu tykkylumeen.

Helikopteri: turvallisin pikaratkaisu on saada lumet nopeasti pois. Pörrätään linjojen yli. Lennolla lumet irtoavat oksista ja lumet tippuu maahan.

 

”Helikopteri, turvallisin pikaratkaisu on saada lumet nopeasti pois.