Lukijalta

Meille soi­tet­tiin: Ei oteta yh­teis­laa­ti­kois­ta lehtiä, joita ette ole ti­lan­neet

Persut julkistivat varjobudjettinsa, alijäämää yli puoli miljardia. Aikovat rahoittaa sen supistamalla maahanmuuton kustannuksia, jotka he ovat itse laskeneet! On käsittämätöntä, että sadat tuhannet suomalaiset uskovat, osa jopa luukuttaa julkisesti kannatustaan, tällaiseen populismiin, ”vaihtoehtoisiin faktoihin”!

Tontin portille kasattiin kaksi metriä korkea kinos ja lumet työnnettiin tontille. Melko huono on jalkavaivaisen alkaa korjaamaan, kun melkein keppien kanssa täytyy kulkea.

Lehdet tulevat nyt yhteislaatikkoihin. Kun sellaiset, jotka eivät tilaa lehtiä ottavat niitä, jolloin ne jotka niistä ovat maksaneet jäävät ilman. Älkää ottako lehtiä, ellette ole tilanneet.

Kiitos kylämme kaikille naapureillemme. On ollut ihanaa palata kotikonnuille, missä ei ympäröivä luonto eikä luomakunta ole pettänyt minua. On ollut mahtava talvi, kevät, kesä ja syksy. Aivan kuin oli tarkoituskin. Toivottavasti muillakin tulokkailla on samantapaisia kokemuksia. Luotettava luontoäiti kutsui ja ylen aikaa toivottaa tervetulleeksi kauniilla maisemillaan. Tätä rikkautta näemme vain täällä.

Kiitokset yhdyskuntatekniikan lautakunnalle kun seisotte Ankka -mallin takana. Nyt Tukesin pitää kunnioittaa valtuuston linjausta. Päästään tästä tyhjän hässäkästä eroon ja aletaan taasen keskittymään Kuusamon kehittämiseen.

Mielenterveysviikkoon liittyen. Arvoisat lääkärit! Kuinka kohtaatte väsyneen ihmisen? Selvitättekö mikä on väsymyksen syy? Tarjoatteko masennuslääkkeen? Onko nykypäivän käytäntönä tutkia ensin ovatko elimistön hormonitoiminta, rasva- ja aminohapot, hiven- ja kivennäisaineet sekä vitamiinit tavoitetasolla? Lukuvinkki: Somppi&Somppi: ”Parantavat hormonit”

Meille soitettiin

netissä lukijat.koillissanomat.fi/

laheta Sähköpostilla toimitus@koillissanomat.fi

Tekstaa 0400 286 638 tai soita 088600 620