Lukijalta

Meille soi­tet­tiin: Ettekö kuu­sa­mo­lai­set osaa ajaa omaa kaistaa pie­nil­lä syr­jä­ky­län teillä?

Jo on aikoihin eletty, joku kysyikin joko Posiolle moskeija on rakenteilla. Tuliko jostain määräys, että seurakunta muuttaa tyyliään? Onko kylään tulossa pompsi jostain uusia ihmisiä, vai miksi luovutaan meidän perinteistä. Helsingissä kirkko syöttää juottaa ja majoittaa maahanmuuttajia, eikä se kenenkään tahtia haittaa, ei ole vuoden 2015 jälkeen haitannut. Miksi seurakunta Posiolla ei saa lapsia leikittää?

Posiolta erittäin vihainen mies soitti seurakunnan kerhojen jäämisestä pois päiväkodista. Älytön ja vanhoja perinteitä kunnioittamatonta.

Ettekö kuusamolaiset osaa todellakaan ajaa omaa kaistaa pienillä syrjäkylän teillä. Mutkissa kurvaatte sisäpuolelta vaikka auto tulee vastaan. Onko kaikilla edes voimassa olevaa ajokorttia. Valvontaa liikenteeseen!

Näinhän se menee: paliskunnat maksamaan autoilijoiden omavastuun, kun porokolari sattuu, myös taannehtivasti. Porokolarit varmasti loppuvat.

Enpä moista potaskaa ole lääketieteessä ennen kohdannut, että hormonit synnyttävät homoseksuaalisuuden. Jos näin olisi, helppohan olisi homosta heteroksi muuttua: hormonipiikillä. Pysyköön jokainen lestissään, toivoi pyöristynyt lääkäri.

Meille soitettiin

Netissä lukijat.koillissanomat.fi/laheta

Sähköpostilla toimitus@koillissanomat.fi

Tekstaa 0400 286 638 tai soita 088600 620

J