Lukijalta

Meille soi­tet­tiin: Juuman jä­te­säi­liö lu­val­li­nen ja jä­te­huol­to tyh­jen­tää

Vastauksena Juuman jätehuollosta huolestuneelle. Väitteet ei pidä paikkansa. Kyseessä on umpisäiliö, jonka Kuusamon jätehuolto käy tyhjentämässä.

Ylen kyselyssä koko Suomen asuttuna pitämisestä persujen piirin edustajat jättivät vastaamatta. Olisiko syynä vastaamattomuuteen ollut Halla-ahon kielteinen asenne verovaroilla kustannettavaan valtionapuun, Halla-ahohan on julkituonut kielteisen kantansa viimeksi v. 2017; ”valtioavut eivät ole mikään itsetarkoitus” ja lisäksi samansisältöiset lausunnot pari kertaa aiemmin. Tosin täyttä varmuutta siitä, kuka puolueessa määrää, ei ole; työmies Putkonen on luotettavien tietojen mukaan sorvaillut päätöksiä, muun muassa puheenjohtajan vaihdon kutsumalla ”sopivia” puoluekokousedustajia. Halla-ahohan välttelee vastuunottoa. Seikka tuli viimeksi ilmi eduskunnan valiokuntapaikkoja jaettaessa; ei kansan vaan puolueen asialla!

Nordlabin toimipisteiden verikoe-ajanvarauksen voi tehdä tosiaan joko netin kautta tai soittamalla valtakunnalliseen ajanvarauskeskukseen. Soitosta peritään vain paikallispuhelumaksun hinta, vaikka numero on 020-alkuinen. Terv. Nordlab Kuusamo

Vintiöt ovat taas repineet aurausviittoja Noitinniemessä. Vaikka laitan viitat takaisin, käydään ne uudestaan nykäisemässä irti. Touhu toistuu syksystä toiseen.

Vai ei ole rahaa vanhustenhoitoon? Mutta ulkomaille voidaan syytää miljardeja. Muka vanhuksilta perittyjä hoitopalkkioita. Ja hoitajilla teetetään pyykkäykset ja siivoukset. Kuka hoitaa avuntarvitsijat?

Meille soitettiin

Osallistu netin kautta lukijat.koillissanomat.fi/laheta

Sähköpostilla toimitus@koillissanomat.fi

Tekstaa 0400 286 638

tai soita 088600 620