Lukijalta

Meille soi­tet­tiin: Kii­tok­set Mes­kus­vaa­ran au­raa­jal­le

Ma 18.11 Meskusvaaran pikitien osuudella käyneelle aura-auton kuljettajalle kiitokset. Nyt oli ammattimiehen työnjälkeä!

Haluaisin liikkua turvallisesti kouluun ja kotiin. Pyörätie on auraamatta vaarallinen kulkea. Toivoisin, että pyörätiet on aurattu ennen kouluun lähtöä. Tänään oli turvallista liikkua kouluun, koska pyörätie oli aurattu. Nilonkoulun oppilas

Nyt taas joka talvinen liikkeiden tuulikaapin ovien aukipitäminen ulos. Mikä lämmönhukka, kyllä ne asiakkaat osaa kaikki ovet avata jos haluavat tulla kyseiseen liikkeeseen.Eikö vuokranantaja puutu. Mikä ekoteko nykyaikana...

Auraajille kanssa vinkkinä, että viittoja myöten eikä metrin päästä viittoja. Mikä kumma vaivaa teiden hoitoa, kun huononee koko ajan?

Posiolaiset oletteko maistaneet Anetjärven lihatuotteita. Verratkaa makkaroihin mitä on myynnissä. Ovat huomattavasti parempia kuin teollisesti tuotetut. Kannattaa kokeilla.

Ihmetellä saa kuinka suurelle osalle ihmisistä tarve päästä juoruamaan on niin paljon suurempi kuin halu olla luottamuksen arvoinen. Oman elämän tyhjyyttä toisten asioiden levittelyllä vissiin peittelevät. Luulisi hävettävän.

Kiertelin tänään paikallisia kauppoja ajatuksena tutkailla joululahjatarjontaa. Eräästä puljusta en ehtinyt edes ulko-ovelle, kun kuulin myyjän moitteet siitä, että en ostanut mitään. Se on varmaa, että kyseinen firma ei jatkossakaan saa minulta euroakaan. Terv. vain ”kiitos-asiakas”.

Laittakaahan Koillissanomien toimituksesta tarkempi selvitys Kuusamon kaupungin Pohjavesialueiden rajaus- ja luokitusmuutoksista.

Meille soitettiin

netissä lukijat.koillissanomat.fi/laheta

Sähköpostilla toimitus@koillissanomat.fi

Tekstaa 0400 286 638 tai soita 088600 620