Lukijalta

Meille soi­tet­tiin: Koira lous­kut­taa ja jä­tök­set jää kor­jaa­mat­ta

Hei sinä naishenkilö, joka menit Prismaan perjantaina noin kello18.20 toisen naishenkilön kanssa. Miksi nakkasit tupakintumpin suoraan suustasi maahan? Oishan siinä ollut paikka minne sen laittaa oven eessä. Todella törkeää käytöstä sinulta.

Alkaa olla jo melko häiritsevää, kun jonkun koira voukuttaa päivät läpeensä pihalla, taukoamatta. Pitäisikö asialle tehdä jo jotain? Kuukkelintien asukkaat ohoi!

On se kumma, kun Kuoliolla Penttilänvaarantien varressa thaipoimijat tuuppaavat ihan piharakennusten taakse. Viliseee kuin vilkkilässä kissoja parinkymmenen metrin päässä talosta.

Minä ainakin hyvin toimeentulevana voisin luopua lapsilisistä puutteessa elävien hyväksi. Mutta ihmettelen kyllä, miten on varaa pitää koiria, jos kaikesta on pulaa.

Määttälänvaaran alatiellä on ruttojuuri levinnyt tielle asti. Se on hävitettävä nopeasti. On jo vaara liikenteelle.

Irma Karhutieltä uimahallin takaa soitti ja toivoi koirien ja lemmikkien ulkoilijoiden keräävän eläinten jätökset pois. Niitä on nyt paljon siinä ojassa. joka leikataan ruohonleikkurilla. Ellei toiminta siistiydy, niin pitänee hankkia kamera siihen.

Kyllä olisi syytä koillismaalaistenkin ottaa ilmastonmuutos tosissaan, eikä vain vatkutella sitä, ettei meidän tekoset mitään haittaa, eikä meillä täällä mitään ongelmia ole. Kasvisruokaa enemmän pöytään vain.

Maanviljelijät. Voisitteko pestä ne rattoreiden rattaat ennekuin tulette yleisille teille. Aika liukasta kun savea ja lantaa tulee paakkutolkulla siihen asfaltille.

Meille soitettiin

OSALLISTU NETIN KAUTTA lukijat.koillissanomat.fi/laheta

SÄHKÖPOSTILLA toimitus@koillissanomat.fi

TEKSTAA 0400 286 638

SOITA 08 8600 620