Lukijalta

Meille soi­tet­tiin: Lumen puk­kaa­mi­nen toisen ton­til­le ei ole sal­lit­tua

Maksaako luomen poisto Kuusamon terveyskeskuksessa?

KS:n sarjakuva on aina hauska, hyvin pärjää Fingerporille. 14.11 maailman vanhin vitsi Kamalassa luonnossa. Että nauratti.

Lumien pukkaamisesta toisten tonteille tien tai rajan yli ollaan puhuttu moniaita vuosia, parannusta asiaan ei näytä ainakaan kaikkien osalta tulleen. Tälläinen toiminta on rakennusjärjestyksen vastaista ts. kiellettyä ja sitä näyttävät harrastavan myös jotkut kiinteistönhoitofirmat. Tien toiselle puolen pukatut lumet siirtää kunnossapito seuraavaan liittymään, jonka omistajan on usein pakko varastoida ne omalle tontilleen koiranpaskoineen sun muine jätöksineen. Ikääntyvälle väelle tämä saattaa muodostaa esteen kotona asumiselle. Ongelmaa vähätellään!

Porot ovat jälleen kaivamassa mansikamaata ja isoa kukkapenkkiä. Olen sairas, enkä jaksa enää ajaa niitä pois. Soitto poromiehille tai poropuhelimeen ei vaikuta mitään. Minä en jaksa enää.

Rukalla auraaja vähät välittää pääseekö hälytysajoneuvo tai mikään muukaan ajoneuvo toisille teille. Valtavat jäiset lumiröykkiöt on kylmästi jätetty tukkimaan risteys perjantaina 15.11. Pitäis vähäsen ajatella.

Meil­le soi­tet­tiin

Osal­lis­tu ne­tin kaut­ta

lu­ki­jat.koil­lis­sa­no­mat.fi/la­he­ta

Säh­kö­pos­til­la toi­mi­tus@koil­lis­sa­no­mat.fi

Teks­taa 0400 286 638

tai soi­ta 088600 620