Tilaajille

Meille soi­tet­tiin: "Mie­ti­pä omaa har­ras­ta­ja­po­ruk­kaa­si, josko siellä on yk­si­nään asuva hen­ki­lö, joka nyt tar­vit­si­si yh­tey­de­not­toa­si"

Meille soitettiin

OSALLISTU NETIN KAUTTA

lukijat.koillissanomat.fi/laheta

SÄHKÖPOSTILLA

toimitus@koillissanomat.fi

SOITA 08 8600 620

Toistaiseksi emme ota vastaan tekstiviestejä.

Mietipä omaa harrastajaporukkaasi, josko siellä on yksinään asuva henkilö, joka nyt tarvitsisi yhteydenottoasi. Lyhyt puhelinsoitto, jolla kyselet kuulumisia ei maksa mitään, mutta merkitsee toiselle paljon. Harrastus voi hänelle olla ainut tapa tavata ystäviä. Kehotus koskee myös miehiä!

On ikävää, että posti ei kanna kotiin paketteja, joista on maksettu kotiinkanto. Lisäksi on törkeää, että posti ei kanna vanhusten postia perille asti pihalaatikkoon, vaan jättävät 2 km päähän. Kanto on erikseen maksettu pihalaatikkoon asti ja tie on lingottu. Parantakaa tapojanne!

Jo nyt viimeistään on tullut selväksi kuinka tärkeää olisi Kuusamonkin ajama kaksoiskuntalaisuus, jossa osa veroista maksettaisiin mökkikuntaan, jolloin  sitä voitaisiin käyttää esim. terveydenhuoltoon ja mitoittaa se myös mökkiläisten tarpeita ajatellen, vaikka se vaatisi perustuslain muutoksen joka kyllä voidaan tehdä jo hyvää tahtoa riittää. Onhan meillä myös kaksoiskansalaisuus, miksi tämä olisi sen vaikeampi asia. Paljon asiassa puhuttu äänioikeus voitaisiin rajata vain vakituiseen asuinkuntaan ja siksi toivonkin, että mökkikunnat ottaisivat uudestaan esille jo kertaalleen torpatun esityksen kaksoiskuntalaisuudesta.