Lukijalta

Meille soi­tet­tiin – noin hyvää pal­ve­lua en ole saanut mistään

Joukamo Kortesalmi ihmetteli kuinka kauan keskustapuolueen rehellinen kenttäväki kestää ja sietää puolue-eliittinsä toimintaa pelkkänä punavihreän hallituspohjan takuumiehenä? Eikö puolueen johto todellakaan käsitä sitä, että kannatuspaniikki kumpuaa nimenomaan yhteyksien pätkimisestä kenttätasolle? Juuri kehäkolmosen sisäpuolelta käsin johdettu vihervasemmistolainen ja holtiton rahankylvö pitkin maailmaa vie meiltä kaikissa Kuusamon kaltaisissa kehitysaluekunnissa puurtavilta ne viimeisetkin elämisen edellytykset.

Asioin Tokmannilla keskiviikkona. En löytänyt määrättyä tavaraa, joten otin myyjän kiinni. Hänkään ei löytänyt, joten hän otti toisen myyjän kiinni ja he yhdessä etsivät ja tavara löytyi. Kiitoksia erittäin hyvästä palvelusta. Noin hyvää palvelua en ole saanut mistään, soitti mies Torangista.

Isäni kyydissä jo pikkupoikana olen kuullut, ettei kuusamolaiset osaa ajaa talvella omaa kaistaa. Ajotaidottomuuttako vai välinpitämättömyyttäkö? Kunnioittakaamme autoilijat toisiamme niin onnettomuudet loppuvat. Kuinka monta autoa on jo tänä talvena ojassa ollutkaan kun vastaantulija on joutunut väistämään sitä tien valtaajaa.

Meille soitettiin

Netissä lukijat.koillissanomat.fi/laheta

Sähköpostilla toimitus@koillissanomat.fi

Tekstaa 0400 286 638 tai soita 088600 620