Lukijalta

Meille soi­tet­tiin: Roh­keas­ti vain kes­kus­te­le­maan koiran lous­ku­tuk­ses­ta

Eipä oltu älytty laittaa kellonaikaa, milloin höntsäpesis on. Kaikki eivät asusta Facebookissa.

Olen kerännyt 14,5 kuukautta roskia Tolpanniemen tieltä joka päivä, kun olen ollut maisemissa. Keskimäärin roskia on tullut kaksi kauppapussillista. Nyt määrä on vähentynyt kolmena päivänä, ja roskia on ollut vähemmän. Tänään tuli se odotettu päivä, eikä ollut kuin yksi roska, kun kävin kulkemassa koko tien aamulla klo 7-8 välillä. Olen siitä iloinen, ollaan hyvään suuntaan menossa. Roskankerääjältä ystävälliset kiitokset!

Tiedossamme on, että koiramme voi haukkua päiväaikaan ja asiaan on yritetty monenlaista ratkaisua. Jos sinua haukkuminen häiritsee niin tule rohkeasti keskustelemaan, niin ei tarvitse tämmöisen mutkan kautta nimetönnä kirjoitella. Kannattaa muistaa, että muidenkin koirat haukkuvat Tolpanniemen koulun ympäristössä, eikä kaikki ääni ole peräisin meiltä. Nimin. Louskuttavan koiran omistajat.

Mielestäni Kuusamon liikuntahallin sisään- ja ulostulotiet voitaisiin kumpikin jättää käyttöön. Sumien purkautuminen tällöin kävisi varmaan kätevämmin isojen tapahtumien jälkeen. Toinen hyvä puoli olisi se, ettei autoa tarvitsisi parkkipaikalla useimmiten kääntää.

Hienoa, että poroaitoja tehdään, mutta miksi nekin pitää tehdä muiden kuin poronomistajien, eli veronmaksajien kustannuksella? Milloin poronomistajat itse alkavat maksaa porojen muille aiheuttamien vahinkojen kustannuksia?

Toimintakeskus Otavan asiakkaat ja henkilökunta kiittävät Ritva ja Jouko Pätystä moottoroidun sähkösängyn lahjoituksesta.

Meille soitettiin

OSALLISTU NETIN KAUTTA lukijat.koillissanomat.fi/laheta

SÄHKÖPOSTILLA toimitus@koillissanomat.fi

TEKSTAA 0400 286 638

SOITA 08 8600 620