Lukijalta

Meille soi­tet­tiin: Suur­kii­tok­set Tai­val­kos­ken seu­ra­kun­nan mu­sii­kin­har­ras­ta­jil­le

Suurkiitokset Taivalkosken seurakunnan musiikinharrastajille ja ammattilaisille aivan upeasta ja monipuolisesta konsertista Taivalkosken kirkossa sunnuntaina 22.12.. Siellä kuultiin mm. ainutlaatuinen ja upea kantaatti ”Tehkää korkeiksi portit” mahtavien miesäänien esittämänä ja kanttorin säestämänä.Kokonaisuutena musiikillinen anti oli hyvä ja kaikki esiintyjät olivat omia seurakustalaisia.

Onko tämä sitä ilmastonmuutosta. Lunta on tullut ylenmäärin, mutta kunnon pakkasia ei liene ollut kertaakaan. Järvien jäät ovat tosi huonoja, eikä vielä joulukuussa uskalla mennä jäille hiihtelemään.

Sivakkakelit ovat nyt parhaimmillaan ja ladut luistavia.

Voisiko katuvalot ja muutkin valot muuttaa sellaisiksi, että ne näyttäisivät sitä valoa vain alaspäin. Kuusamossakin menostetaan revontulia, vaan eihän niitä näy kun koko taivas on katuvalojen takia oranssia möhnää.

Outo talvi kun ei tiedä tarvitseeko lumikolaa vai hiekotushiekkaa.

Kaupunki perustelee kiinteistöjen liittymien tukkimistaan sillä, että liittymän hoito kuuluu kiinteistön omistajalle. Eikö kuitenkin ole niin, ettei ajotielle saa jättää liikenteen vaarantavia kasoja. Teknisesti se olisi varsin helppoa ratkaista, että samalla kun aurataan tie, samalla myös liittymät saadaan puhtaiksi. Näin ainakin muualla kuin Koillismaalla.

Meille soitettiin

Osallistu netin kautta lukijat.koillissanomat.fi/laheta Sähköpostilla toimitus@koillissanomat.fi

Tekstaa 0400 286 638 tai soita 088600 620