Lukijalta

Meille soi­tet­tiin – täyttä touhua Bemarin etu­pus­ku­ril­la

Netissä lukijat.koillissanomat.fi/

Lähetä sähköpostilla toimitus@koillissanomat.fi

Tekstaa 0400 286 638 tai soita 088600 620

Suuret kiitokset Yli-Suvannon ihanalle taiteilijaparille ikimuistoisesta maalaustapahtumasta upeassa Shamaanigalleriassa luonnonkauniilla saarella Vuotungissa. Hienoa, että paikkakunnalta löytyy tällaisia uskomattomia aarteita, mielettömän kaunista taidetta vaikuttavassa miljöössä. Kiittävät helsinkiläiset lomalaiset.

Harmillista, että muutaman vuoden takainen ennustus Meille soitettiin -palstalla kävi toteen: lehtokotilot ovat saapuneet. Vaikka on kylmähkö kesä. Toivottavasti eivät Espanjan siruetanat, citykanit ja muut riesat marssi pohjoiseen yhtä ripeästi. Ilmaston lämpeneminen ei tuo yhtään lisää valoa vuoden loppukuukausille, vaikka niin joku kuvittelee. Päinvastoin: sitten kaamosaika on entistä synkempi, pimeämpi ja märempi. Lajitellaan siis roskiamme vielä enemmän.

Tsemppiä roskien kerääjille,mutta varovaisuutta tienvarsilla liikkuessanne.Vaaratilanteita ollut ja eteenkin pimeällä.

Paljonko jäähalli tuli maksamaan meille kaupunkilaisille? Lukuja toivottaisiin julkisuuteen. Mistä tämä yhdessä sovittu ”ei julkisuuteen” tiedottaminen rakennusurakan etenemisestä johtuu? On kuitenkin kaupunkilaisten rahoista kysymys, niin avoimuutta tiedottamiseen!

Jo on mennyt mallilleen, sillä pariskunta on täydessä touhussa Bemarin etupuskurilla keskellä päivää Nissinjoen liittymässä. Olisitte menneet muualle. Terveisin tosikko Heinolanvaaralta.

Kelanrannassa olevilla penkeillä ei voi istua, kun ne on aina lokinpaskaa täynnä. Eikö kaiteen päälle voisi laittaa lautoja, joissa on naulat? Se auttoi torillakin.