Lukijalta

Meille soi­tet­tiin: Tuo­vi­las­sa liikkuu kar­hue­mo, poi­ka­set ja outo auto mus­ta­kaa­pui­si­ne vaat­tei­neen

Osallistu netin kautta lukijat.koillissanomat.fi/

laheta Sähköpostilla toimitus@koillissanomat.fi

Tekstaa 0400 286 638 tai soita 088600 620

Tuovilassa nähty karhuemo poikasineen. Lisäksi iltaisin liikkuu outo auto mustakaapuisine vaatteineen. Pitäkäähän silmällä pihojanne, sillä outoja ovat liikkujat. Terveisin lintumies Kotijoelta.

Mahtaako vasemmiston ja vihreiden hallitus uskoa kattavansa lisämenotkin veronkiristyksillä ja lisävelanotolla? Harvenevan ja harmaantuvan veronmaksajaporukan kantokyvyllä, samoin kuin velkaluotollakin on rajansa. Ajattelevatko vihreät, että suojellaan luontoa (ja ihmisiä työltä) tuleville sukupolville, jotta he luonnosta virkistyneinä jaksaisivat maksaa satojen miljardien eurojen valtionvelat?

Kyllä yksikin nuori tulija tai juhlija on meidän matkailulle tärkeä. Sitä älämölöä kesti yhden yön vaan. Kuusamo tarvitsee lisää tapahtumia ja korvatulpat on keksitty. Terveisin Sepi.

Kenelle kuuluu rivitalossa takapihan kunnossapito? Huonosti hoidettu piha ja risukasat haittaavat kanssa-asujia. Kenen on vastuu?

On käyty koko kesä Prismassa ostoksilla. On mukava katsella, kun sinne on otettu nuoria eikä eläkeläisiä töihin. On tärkeää, että nuoret saavat rahaa.

Kuusamo tarvitsee lisää tapahtumia ja korvatulpat on keksitty.