Meille soi­tet­tiin: Voisiko jul­ki­nen sektori avustaa verk­ko­ruo­ka­os­tos­ten ke­räi­ly­hin­nas­sa, mikäli tulee uusia vi­ru­saal­to­ja?

Kuvituskuva.
Kuvituskuva.
Kuva: Teija Soini / Arkistokuva

Nyt olisi jo aika herätä tähän Euroopan unionin toimimattomuuteen. Suomelle kyseinen liitto on aivan liian kallis. Jatkuva rahan siirtäminen vie meidät velkavankeuteen monta sukupolvea eteenpäin. Eikö rahamme kuuluisi käyttää Suomen rakentamiseen. On järjetöntä, että ehdoin tahdoin otamme velkavastuuta muiden EU-maiden huonosta taloudenpidosta. Ja jatkoa varmasti seuraa. Tähän käy hyvin sanonta: kun pirulle antaa pikkusormen, se vie koko käden. Herätkää suomalaiset, Euroopan unionia ajetaan kovaa vauhtia liittovaltioksi. Silloin kansallinen määräysvaltamme on muisto vain. Nimim. Huolestunut

Köyhien on melkeinpä itse asioitava kaupassa, vaikka olisi koronakin. Voisiko julkinen sektori avustaa verkkoruokaostosten keräilyhinnassa, mikäli tulee uusia virusaaltoja? Ruokalaatikon tilaaminen ennaltaehkäisee tehokkaasti tartuntoja, kun kaikkien ei tarvitse mennä kauppahyllyille asti.

Meille soitettiin

OSALLISTU NETIN KAUTTA

lukijat.koillissanomat.fi/laheta

SÄHKÖPOSTILLA

toimitus@koillissanomat.fi

SOITA 08 8600 620

Toistaiseksi emme ota vastaan tekstiviestejä.