Lukijalta

Meille soi­tet­tii­n:Geo­lo­gia on kiin­nos­ta­vaa, mutta toi­vot­ta­vas­ti kukaan ei mene kai­vos­yh­tiön ai­vo­pes­tä­väk­si

Saapa nähdä juodaanko eläkkeensaajien ensimmäisenä kerhopäivänä Kuusamossa kakkukahvit, kun Ylivieskan kesäjuhlilla tuli mitalisadetta runsaasti.

En ole poliittinen henkilö, mutta omasta mielestäni otan kantaa hyviin asioihin, jotka mielestäni ovat hyviä. Perjantain Koillissanomissa oli neljä tosi hyvää kirjoitusta. Halvarin kirjoitus karhuista, joka on täyttä totta! Sitten runot Muisti ja Kaksi polku Martti Tyniltä. Aino Helena Oinaan Yhdeksi tieksi. Sokerina pohjalla, tirkistelypalvelusta uusi Nokia, Tapio Lämsä. Näissä kirjoituksissa oli huumoria, elämän läheisyyttä. Kirjoittaja on suurimman osan elämästään viettänyt metässä.

Geologia on kiinnostavaa, mutta toivottavasti kukaan ei mene kaivosyhtiön aivopestäväksi. Todella kyseenalaista ”kurssitusta”!

Mihin oli kiire linja-autolla perjantaina urheilukentän kohdalla? Linja-auto ohitti koululaisia jättämässä olleen linja-auton kovalla vauhdilla. Jos olisi joku sattunut ylittämään tietä auton etupuolelta, se ei kerinnyt pysäyttää siitä vauhdista.

Olisiko hyvä idea rakentaa kerrostaloja Viitostien varteen. Nilojoen kupeessa niille olisi hyvä paikka. Täytemaatakin jo ajettu valmiiksi. Vähän betoni ja tiilimursketta purkupaikoilta, niin saadaan kova pohja. Kaupunki voisi vuokrata rakennuspaikan hyvällä vuokralla kymmeneksi vuodeksi.