Juuri nyt: Ui­ma­nie­men­tien re­mon­tis­sa Po­siol­la pal­jas­tui iso öl­jy­va­hin­ko – ”Saas­tu­nut­ta maa-ai­nes­ta olemme pois­ta­neet ja ajaneet 20 kuor­ma-au­ton la­val­lis­ta pi­laan­tu­nei­den maa-ai­nes­ten kä­sit­te­ly­lai­tok­seen Kemiin”

Viikon kysymys: Onko vapetus eli säh­kö­tu­pa­koin­ti tuttu ilmiö? – Kerro ko­ke­muk­sis­ta­si viikon ky­sy­myk­seen

Toimittajalta: Mitä yh­teis­tä on Kuu­sa­mon Pal­lo-Kar­huil­la ja Man­ches­ter Ci­tyl­lä?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Me­ri­läi­nen jatkaa Kuu­sa­mon Kes­kus­ta­nais­ten joh­dos­sa

Kuusamon Keskustanaiset valitsivat Anne Meriläisen jatkamaan yhdistyksen johdossa puheenjohtajana. Sihteeriksi valittiin jatkamaan Raija Haapakoski.

Yhdistyksen varapuheenjohtajana toimii Ulla Koskenkorva. Talouspäällikkönä-tiedotusvastaavana jatkaa Tuija Vanttaja.

Edellisten lisäksi johtokunnan jäseninä toimivat Liisa Siikaluoma, Kaisa Oikarinen ja Helena Palosaari.

Tuija Vanttaja on valittu Keskustanaisten piirin hallituksen varajäseneksi.

Keskustanaisten vuoden2020 teemana on Kierrätys, uusiokäyttö ja kotimainen lähiruoka. Naisten johtokunta haastaakin kaikki Kuusamolaiset tähän mukaan. Teeman puitteissa Keskustanaiset järjestävät keväällä Räsymatto-talkoot ja kudottu matto myydään/huutokaupataan paikallisen nais toiminnan tukemiseksi.

Jäsenmaksuna on puolueen suositus 30€, lasku tulee piiri toimiston kautta jäsenille. Jos et ole saanut vielä omaasi ota yhteys sihteeriin.

Uusia toimijoita otetaan yhdistykseen mukaan, etenkin nuoret ja naiset teidän panosta tarvitaan Kuusamolaisten hyväksi. Naiset osallistuvat aktiivisesti Kuusamon Keskustan toimintaan ja lähtevät kesän puoluekokoukseen Vantaalle.