Mo­ni­toi­mi­hal­lin ava­jai­set hui­pen­tu­vat juh­la­ot­te­luun – lii­ga­kiek­koi­li­ja Taneli Ron­kai­nen mukana per­he­luis­te­lus­sa

PaKan kasvattamat liigakiekkoilijat Mikko Juusola ( ylh. ) ja Taneli Ronkainen nähdään jäällä Kuusamon monitoimihallin avajaisissa.
-

Kuusamon monitoimihallin avajaisissa vietetään lauantaina 10. marraskuuta. Tapahtumia riittää niin uudessa jäähallissa kuin liikuntahallin puolella aamusta iltaan. Ilta huipentuu juhlaotteluun, jossa Pallo-Karhujen edustusjoukkueesta ja Oldtimereista koostuva joukkueen kohtaa Kärppien Alumnin. Jäällä nähdään muun muassa Mikko Juusola Kalpasta ja Taneli Ronkainen Kärpistä – Pallo-Karhujen kasvattamia liigakiekkoilijoita kumpainenkin.

Monitoimihallin virallisia avajaisia vietetään kello 17 alkavan juhlaottelun yhteydessä.

Avajaispäivä alkaa jo kello yhdeksältä jäähallilla perheluistelulla. Aamupäivän mittaan ohjelmassa on myös luistelukerho ja kiekkokoulu. Liigajääkiekkoilija Taneli Ronkainen osallistuu aamupäivän ohjelmiin.

Iltapäivällä hallissa pelataan kaksi Pallo-Karhujen D-junioreiden ottelua. PaKa D2 ja D1 kohtaavat Ahmat Haukiputaalta.

Liikuntahallilla seurat ja yhdistykset järjestävät tietoiskuja ja lajikokeiluja, kaupungin liikuntatoimi ryhmäliikuntatunteja sekä laiteopastuksia kuntosaleilla. Sisäänpääsy ja ohjelmat ovat maksuttomia koko avajaispäivän.

Liikuntahallin saleissa ovat aamupäivällä esillä PaKan salibandy, lentopallon liigajoukkue, Kuusamon Naisvoimistelijat sekä Liikkuva Koulu -ohjelma. Yleisurheilutilassa on Lastenliiton trampoliinivoimistelua ja Kuusamon Erä-Veikot. Iltapäivällä liikuntahallin salit täyttyävt ryhmäliikkujista, joille järjestetään erinäisiä jumppia.

Liikuntahallin aulaan muodostuu avajaispäivänä aamupäiväksi harrastetori, jossa esille pääsevät erinäiset yhdistykset. Liikuntahallin yläkerran kokoustilassa voi käydä puolitapäivin alkaen mittauttamassa kehonkoostumuksen.