Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Moot­to­ri­kelk­kai­li­ja louk­kaan­tui Kur­ki­jär­ven­tiel­lä - kelk­kai­li­jaa epäil­lään rat­ti­juo­pu­muk­ses­ta

Moottorikelkkailija törmäsi autoon keskiviikkona iltapäivällä Kurkijärventiellä. Kaksi kelkkailijaa oli ajamassa tallaantunutta polkua moottorikelkoilla ja olivat ylittämässä Kurkijärventietä. Toinen oli jo ylittänyt tien ja huomasi lähestyvän auton. Hän yritti huutaa toista kelkkailijaa pysähtymään siinä kuitenkaan onnistumatta. Tämä ajoi suoraan auton kylkeen ja moottorikelkan kuljettaja loukkaantui niin, että hänet vietiin terveyskeskukseen tarkkailtavaksi. Poliisin mukaan kelkkailijaa epäillään rattijuopumuksesta.

Aikaisemmin iltapäivällä sattui Rukajärventiellä liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena kevytkuorma-auto. Siinä selvittiin kuitenkin peltivaurioilla, eikä kukaan ihminen loukkaantunut onnettomuudessa.