Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Viikon kysymys: Onko mie­les­tä­si oi­keu­tet­tua, että yk­si­tyis­tä mal­min­et­sin­tää ra­hoi­te­taan valtion kas­sas­ta?

Kuvaajalta: Ur­hei­li­ja, edes­ot­ta­muk­sia kat­so­taan poik­keuk­set­ta suu­ren­nus­la­sin läpi – käyt­täy­dy kuten esi­ku­van kuuluu

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Muis­to­kir­joi­tus: Sirniön seppä Taisto Ala­sir­niö oppi pe­rin­tei­den ar­vos­tuk­sen ko­ti­ti­lal­la Heik­ki­läs­sä

Sinä Taisto Antero Alasirniö synnyit Posion Sirniössä Heikkilän talossa jatkosodan syksynä 22.10.1941 Aili (o.s. Huovinen) ja Yrjö Alasirniön toiseksi vanhimpana lapsena. Isäsi Yrjö oli rintamalla, äitisi Aili odotti Sinua sodan melskeessä.

Hän pelkäsi miehensä ja veljensä puolesta ja sitä kuinka hän jaksaa tehdä kaiken sen työn mitä maalaistalossa oli karjanhoidon, vanhusten ja esikoisen Liisan hoidon lisäksi! Ja miehet rintamalla!

Kun synnyit, äiti sanoi: Sä Poika. Sitä nimeä kannoit ikäsi, sinä itse teitittelit äitiä. Minä synnyin talvisodan talvena, olin isälle ja äidille tärkeä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi