Joko luit: Kuu­sa­mon Vuoden mök­ki­läi­sen Pekka Er­vas­tin en­si­kos­ke­tus mökillä vie­tet­tyyn aikaan ta­pah­tui jo lap­suu­des­saan

Viikon kysymys: Hyö­dyn­sit­kö Black Friday tai Cyber Monday tar­jous­kam­pan­joi­ta?

Toimittajalta: "Mon­ta­ko pan­de­miaa lai­te­taan, kaksi, kolme vai neljä?"

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Niilo Keräsen ko­lum­ni: Rau­ta­tie jäänee ikui­sek­si haa­veek­si – ­huol­lon pe­laa­mi­ses­ta olisi syytä huo­leh­tia, sillä jos kriisi sulkee Itä­me­ren, ete­lä­suo­ma­lai­sil­le tulee vilu ja nälkä

Vieraskolumni

Asun Oulu-Kuusamo-tien varrella. Kesämökkini kuistilta on suora näköala puolen kilometrin päässä olevalle Koitijärven ylittävälle penkereelle ja sillalle. Näen - jos muilta harrastuksiltani ehdin -  joka perjantai-ilta Kuusamoa kohti vyöryvän katkeamattoman autojonon. Sunnuntai-iltana autojono kulkee sitten toiseen suuntaan.

Joka päivä kohti rannikkoa jyristelee kymmeniä puutavararekkoja. Päinvastaiseenkin suuntaan muutamia joka päivä. Myös muita rekkoja menee päivittäin kymmeniä, ja toisinaan ihmetyttää, kuinka paljon kuusamolaiset oikein syövät.

"Tämä eteläsuomalaisten hallitus ei näe, että Etelä-Suomen kaupunkilaiset ne ensiksi kärsivät vilua ja nälkää, jos reitit pohjoisen kautta Atlantille eivät ole kunnossa."

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.