Kuvagalleria: Ae­rials-hyp­py­jen maail­man­cup ki­sat­tiin Rukalla

Toimittajalta: On­nel­li­suus koostuu useista eri pa­li­kois­ta

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Nur­mi­set olivat Li­voh­kas­sa jo sil­loin, kun tielle piti la­pioi­da hiekkaa – jakavat nyt mai­nos­kort­te­ja Nokian lä­hi­alueen pos­ti­laa­ti­koi­hin, joiden pi­hois­sa on mat­kai­lu­au­to

Luonnon rauha, hiljaisuus ja hyvät kalavedet ovat tuoneet Seija ja Olavi Nurmisen Livohkaan lomalle kesä toisensa jälkeen. Lomakulttuuri ei ole enää yhtä yhteisöllinen kuin ennen.Olavi Nurminen kastelee kukkia asuntoautonsa edustalla. Nykyinen auto on käytössä kuudetta vuotta. Ensimmäisinä vuosina Nurmiset yöpyivät teltassa, sitten pakettiauton perässä. Vuonna 1995 Nurmiset ostivat ensimmäisen asuntoautonsa.
Olavi Nurminen kastelee kukkia asuntoautonsa edustalla. Nykyinen auto on käytössä kuudetta vuotta. Ensimmäisinä vuosina Nurmiset yöpyivät teltassa, sitten pakettiauton perässä. Vuonna 1995 Nurmiset ostivat ensimmäisen asuntoautonsa.
Kuva: Kaisa Vänskä

Nykyään Livohkan Lomakeskukseen menee päällystetty tie pihaan asti. Kun nokialaiset Seija ja Olavi Nurminen ensimmäisen kerran lomailivat Livohkassa Posiolla, elettiin heinäkuuta 1970.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.