RIKOKSET: Laiton ra­han­ke­rää­jä voi tulla ovelle

Viikon kysymys: Mitä odo­tuk­sia sinulla on lop­pu­syk­syn suh­teen? – Vastaa viikon ky­sy­myk­seen

Toimittajalta: Jatkuva kiire ei ole hyväksi ke­nel­le­kään

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi + Lehti 4 kk vain 59 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Nyt se on varmaa – Pölkky Kuusamo pelaa tänä keväänä mi­ta­leis­ta

Myös LP Viesti ja LP Kangasala ottivat tiistaina kolmannet voitonsa puolivälieräsarjoissaan ja jatkavat välieriin. Pölkky Kuusamon välierävastustaja ratkeaa myöhemmin tällä viikolla Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja Oriveden Ponnistuksen ottelusarjan vielä jatkuessa.

Pölkky Kuusamo haki tiistai-iltana Nurmosta Mestaruusliigan puolivälieräsarjaan kolmannen voittonsa ja jatkaa näin liigassa neljän parhaan joukkoon eli välieriin otteluvoitoin 3-0.

Kaksi ensimmäistä viime viikolla Kuusamossa pelattua puolivälieräottelua suoraan kolmessa erässä voittanut Pölkky Kuusamo ei päässyt kevään pudotuspelien ensimmäisessä vierasottelussaan helpolla. Varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä kotijoukkue JymyVolley piti runkosarjavoittajana kevään pudotuspeleihin lähtenyttä vierailija ahtaana ja onnistui toisessa erässä jopa ottamaan puolivälieräsarjan ensimmäisen ja lopulta ainoaksi jääneen erävoittonsa. Pitkän erätauon jälkeen Pölkky Kuusamo oli selkeästi terävämpi ja vei lopulta ottelun kolmannen ja neljännen erän varsin selkein numeroin voittaen ottelun lukemin 3-1 (25-23, 21-25, 25-16, 25-14)

Kotijoukkue JymyVolley tuli otteluun väkevästi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.