Valokuitu: Sö­der­lun­dien perhe sai va­lo­kui­dun 19 vuoden odo­tuk­sen jälkeen

Toimittajalta: Toi­mit­ta­jal­ta: In­huil­laan­kos nyt oikein ura­kal­la vai syö­dään­kös samalta lau­ta­sel­ta?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Omai­sOi­va -se­mi­naa­ri Kuu­sa­mos­sa – aiheina tes­ta­ment­ti, edun­val­von­ta­val­tuu­tus sekä pe­rin­nön ja lahjan ve­ro­tus­asiat

-
Kuva: Omaishoito

Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry järjestää OmaisOiva seminaarin ja 20-vuotisjuhlan 20.11.2018 Kuusamo-opistolla.

Seminaarin aiheena on edunvalvonta ja ennakointi. Klo 14.00 alkavan seminaarin asiantuntijana toimii lakimies Yrjö Mattila, aiheena on mm. testamentti, edunvalvontavaltuutus, perinnön ja lahjan verotusasiat. Seminaari päättyy klo 15.00 jonka jälkeen alkaa juhlakahvit Kuusamo-opiston ruokalassa.

Kahvittelun jälkeen klo 16.00 yhdistyksen juhla jatkuu teatterisalissa. Ohjelmaan kuuluu mm. Lecaperä Actionin näytelmä Omaisen hoitoa, jonka ensiesitys on juhlassa. Näytelmä on tilattu tätä omaishoitajajuhlaa varten, joten nyt on oiva tilaisuus nauttia teatterista.

Seuraavalla viikolla 28.11. on mahdollista lähteä Ouluun valtakunnalliseen omaishoitoviikon juhlatapahtumaan. Juhlan juontajana ja musiikista vastaa näyttelijä-laulaja Merja Larivaara.