Joko luit: Tältä näyttää Tai­val­kos­ken var­hais­kas­va­tuk­sen väis­tö­ti­lo­jen ton­til­la nyt

Minne mennä: PaKa:n jää­kiek­ko­kau­si alkaa – kaikkea tätä ja paljon muuta on tar­jol­la Koil­lis­maan ta­pah­tu­mis­sa

Pääkirjoitus: Mihin suun­taan laiva lopulta kään­tyy?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi + Lehti 4 kk vain 59 €, tilaa tästä!

Omai­sOi­va -se­mi­naa­ri Kuu­sa­mos­sa – aiheina tes­ta­ment­ti, edun­val­von­ta­val­tuu­tus sekä pe­rin­nön ja lahjan ve­ro­tus­asiat

-
Kuva: Omaishoito

Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry järjestää OmaisOiva seminaarin ja 20-vuotisjuhlan 20.11.2018 Kuusamo-opistolla.

Seminaarin aiheena on edunvalvonta ja ennakointi. Klo 14.00 alkavan seminaarin asiantuntijana toimii lakimies Yrjö Mattila, aiheena on mm. testamentti, edunvalvontavaltuutus, perinnön ja lahjan verotusasiat. Seminaari päättyy klo 15.00 jonka jälkeen alkaa juhlakahvit Kuusamo-opiston ruokalassa.

Kahvittelun jälkeen klo 16.00 yhdistyksen juhla jatkuu teatterisalissa. Ohjelmaan kuuluu mm. Lecaperä Actionin näytelmä Omaisen hoitoa, jonka ensiesitys on juhlassa. Näytelmä on tilattu tätä omaishoitajajuhlaa varten, joten nyt on oiva tilaisuus nauttia teatterista.

Seuraavalla viikolla 28.11. on mahdollista lähteä Ouluun valtakunnalliseen omaishoitoviikon juhlatapahtumaan. Juhlan juontajana ja musiikista vastaa näyttelijä-laulaja Merja Larivaara.