PaKa uurasti Uta­jär­vel­lä ja voitti jää­kiek­ko-ot­te­lun

Pallo-Karhujen edustuskiekkoilijoiden kausi Pohjois-Suomen III-divisioonassa sai jatkoa lauantaina Utajärvellä. Karhulauma haki Utajärven Urheilijoista 7-2 ( 2-1, 4-1, 1-0 ).

– Joukkueelta mallikas esitys. Pelattiin tosi hyvä ja ehjä peli. Paljon oli hyviä elementtejä, Pallo-Karhujen valmentaja Tero Tarvainen kertoo.

PaKa oli Utajärvellä pienellä porukalla. Lohilahdet Aleksi ja Johannes oli saatu matkaan lainamiehinä.

– Onneksi saatiin heidät mukaan. Oli työesteitä ja sairastumisia sun muuta. B-junioreillakin oli oma peli, niin ei saatu sieltäkään nyt täydennystä.

Utajärvellä PaKan maaleista vastasivat Lari-Pekka Ollila ( 1+2), Aleksi Lohilahti ( 1+2), Ville Murtovaara (2+0 ), Ville Tiainen ( 1+1 ), Erkka Muhonen ( 1+1 ) ja Janne Polo. Jarkko Liahola ylsi kahteen syöttöpisteeseen. Maalissa Joni Korpela torjui 29 kertaa. Utajärveläisten maalivahdille Jussi Pinoniemelle torjuntoja kertyi 42.

– Kyllä me hallittiin peliä. Seitsemän maalia riitti voittoon, niin kuin sen toki pitääkin riittää, Tarvainen pohtii.

III-divisioonan pohjoisen lohkon sarjataulukossa PaKa pysyy toisena kolme pistettä lauantaina 4-3-kotivoiton oulaistelaisjoukkue Cobrista ottaneen Kuhmon Kiva HT:n takana. Cobrat on myös PaKan seuraava vastustaja, kun kuusamolaiset suuntaavat lauantaina Oulaisiin. Kotiyleisön eteen Kuusamon jäähalliin PaKan edustuskiekkoilijat luistelevat seuraavan kerran vasta runkosarjan päätöskierroksella 22. helmikuuta.