Kokeilu: Tekoäly otsikoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Pal­li­paik­ka mie­les­sä kum­pa­re­mä­keen – Jimi Salonen on ter­veem­pi kuin moneen vuo­teen, sanoo pää­val­men­ta­jan ton­til­ta häs­lää­jäk­si siir­ty­nyt Eemeli Kallas

Jimi Salonen on ollut kaksi kertaa Rukalla neljäs, viimeksi vuosi sitten. Ruka Slalomin Severi Vierelältä voidaan odottaa Rukalla finaalipaikkaa. Taivalkoskelaiset Riku ja Riikka Voutilainen ovat onnistuneilla suorituksilla maailmancupin pisteillä.

Kumparelaskun maailmancup -kausi käynnistyy viikonvaihteessa jälleen Rukalta. Suomen joukkueessa menestystoiveet kohdistuvat erityisesti kokeneeseen Jimi Saloseen. Vuodesta 2011 lähtien Rukan maailmancupissa mukana ollut Salonen on sijoittunut kilpailussa parhaimmillaan neljänneksi. Palkintokorokepaikkaa hipoavaan sijoitukseen muuramelainen ylsi viimeksi viime vuoden kisoissa. Myös vuoden 2018 Rukan maailmancupista 28-vuotiaalla Salosella on taskussaan neljäs sija.

– Samoilla tavoitteilla lähdetään Rukalle kuin joka syksy. Pallipaikka kiiltää silmissä. Salonen on nyt terveempi kuin moneen vuoteen, Suomen kumparejoukkueen lajipäällikkö Eemeli Kallas kertoo.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.