Joko luit: Näin it­se­näi­syys­päi­vää juh­li­taan Koil­lis­maal­la

Juuri nyt: Hyvälle tyy­pil­le 500 euroa – tai­val­kos­ke­lai­nen puu­ta­va­ra-au­ton­kul­jet­ta­ja Juha Par­viai­nen sai Met­sä­mies­ten Säätiön sti­pen­din

Toimittajalta: On­nel­li­suus koostuu useista eri pa­li­kois­ta – ei ole väärin unel­moi­da niistä kai­kis­ta

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pal­li­paik­ka mie­les­sä kum­pa­re­mä­keen – Jimi Salonen on ter­veem­pi kuin moneen vuo­teen, sanoo pää­val­men­ta­jan ton­til­ta häs­lää­jäk­si siir­ty­nyt Eemeli Kallas

Jimi Salonen on ollut kaksi kertaa Rukalla neljäs, viimeksi vuosi sitten. Ruka Slalomin Severi Vierelältä voidaan odottaa Rukalla finaalipaikkaa. Taivalkoskelaiset Riku ja Riikka Voutilainen ovat onnistuneilla suorituksilla maailmancupin pisteillä.

Kumparelaskun maailmancup -kausi käynnistyy viikonvaihteessa jälleen Rukalta. Suomen joukkueessa menestystoiveet kohdistuvat erityisesti kokeneeseen Jimi Saloseen. Vuodesta 2011 lähtien Rukan maailmancupissa mukana ollut Salonen on sijoittunut kilpailussa parhaimmillaan neljänneksi. Palkintokorokepaikkaa hipoavaan sijoitukseen muuramelainen ylsi viimeksi viime vuoden kisoissa. Myös vuoden 2018 Rukan maailmancupista 28-vuotiaalla Salosella on taskussaan neljäs sija.

– Samoilla tavoitteilla lähdetään Rukalle kuin joka syksy. Pallipaikka kiiltää silmissä. Salonen on nyt terveempi kuin moneen vuoteen, Suomen kumparejoukkueen lajipäällikkö Eemeli Kallas kertoo.

Severi Vierelä (vas.) ja Jimi Salonen suuntaamassa maailmancupkauden ensimmäisiin virallisiin harjoituksiin Rukalla torstaina. Jimi Salonen on ollut kaksi kertaa Rukalla neljäs, joten tänä vuonna mielessä on nousta palkintokorokkeelle. Ruka Slalomin Vierelä voi onnistuessaan yltää Rukalla finaaleihin.
Severi Vierelä (vas.)

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.