Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Pirjo Oso­lal­ta ru­no­koos­te ylei­söl­le Kuu­sa­mo­ta­lol­la – "Sy­dä­mes­sä­ni on kytenyt halu val­mis­taa ru­noe­si­tys omista ru­nois­ta­ni"

Posiolainen runoilija ja kuvataiteilija, eläkkeellä oleva opettaja Pirjo Osola esittää kirjoittamistaan runokirjoista runokoosteen, ensiesityksen yleisölle Kuusamotalolla perjantaina 2. heinäkuuta. Osola on valmistanut uuden runoesityksensä rovaniemeläisen lausuntataiteilijan, lausunnan opettajan ja ohjaajan Eila Paanasen ohjauksessa.

Osola tunnetaan sekä Posiolla että Kuusamossa taidemaalauksistaan, järjestetyistä taidenäyttelyistään sekä runoteoksistaan, joista viimeisin ilmestyi tänä keväänä.

– Sydämessäni on kytenyt halu valmistaa runoesitys omista runoistani. Pyysin Eilaa (Paananen) kokoamaan runoesitystäni varten tekstit, laatimaan dramaturgian ja ohjaamaan esityksen, Osola kertoo tiedotteessa.

– Aloimme valmistelemaan esitystäni jo viime vuoden syksyllä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi