Poh­jois-Poh­jan­maan TE-toi­mis­to peruu ylei­sö­ta­pah­tu­mat sekä ke­hot­taa asioi­maan ver­kos­sa ja pu­he­li­mit­se

Työ- elinkeinotoimisto Oulu.
Työ- elinkeinotoimisto Oulu.
Kuva: Moilanen Jukka-Pekka

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto tekee toimenpiteitä koronaepidemian rajoittamiseksi ja TE-toimiston palvelukyvyn turvaamiseksi.

– Suosittelemme asiakkaita asioimaan ensisijaisesti Oma asiointi -verkkopalvelussa tai puhelimitse. Henkilöasiakkaiden verkkopalvelussa sekä yritysten ja työnantajien verkkopalvelussa voi hoitaa suuren osan asioinnista, sanotaan TE-toimiston tiedotteessa.

Asiointipaikat pidetään toistaiseksi auki normaalisti Oulussa, Raahessa, Ylivieskassa, Pudasjärvellä Haapajärvellä ja Kuusamossa.

– Jos käynti palvelupisteessä on välttämätöntä, pyydämme noudattamaan hyvää käsihygieniaa ja välttämään lähikontaktia. Ethän tule paikalle, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet mahdollisesti koronaviruksen altistusketjussa. Asiointipaikkojen puhdistamista ja hygieniaa on tehostettu.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto peruu kaikki asiakas- ja sidosryhmätapahtumat. Tapahtumat perutaan toukokuun loppuun asti. Tapahtumiin henkilökohtaisesti kutsutuille asiakkaille tiedotetaan tilaisuuden peruuntumisesta eikä heidän työnhaku katkea peruuntumisen johdosta. Peruutukset koskevat yleisötapahtumia, ei asiakkaiden henkilökohtaisia tapaamisaikoja TE-toimistoihin. Uusia tilaisuuksia järjestetään mahdollisesti vain webinaareina tai muuten verkkoyhteyksien kautta.