Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Pölkky Oy on myyty Itä­val­taan

Itävaltalainen Pfeifer Holding GmbH on allekirjoittanut sopimuksen puunjalostusyritys Pölkky Oy:n ostosta. Kauppa vahvistaa Pfeiferin asemaa yhtenä Euroopan johtavista puunjalostusyrityksistä ja valmistelee sitä vastaamaan kansainväliseen kilpailuun. Pölkyn brändi, johto ja toiminnot jatkavat ennallaan, kerrotaan tiedotteessa.

Pölkky on ollut perustamisestaan, vuodesta 1968 alkaen Virranniemen perheen omistuksessa. Pölkky on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja työllistäen 420 henkilöä, ja sen vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Osana Pfeifer Groupia, se tulee jatkamaan suunnitellusti investointiohjelmaansa vuosina 2022–2024.

”Olemme innoissamme mahdollisuuksista, mitä kauppa tuo tullessaan. Pölkky on hyvin hoidettu perheyritys, jolla on osaava henkilöstö ja johto, ainutlaatuinen sijainti Pohjois-Suomen metsien äärellä sekä arvokas markkina-asema. Tämän vuoksi Pölkky tukee täydellisesti kasvustrategiaamme, Pfeifer Holding GmbH:n toimitusjohtaja Michael Pfeifer sanoo tiedotteessa.

Pfeifer Holdingin kolmihenkiseen johtoon kuuluu toimitusjohtaja Michael Pfeifer, tekninen johtaja Clemens Pfeifer ja talousjohtaja Ewald Franzoi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi