Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Koil­lis­sa­no­mat tästä!

Posion julk­kik­set Ritva Kokko ja Rii­si­tun­tu­ri pää­si­vät Alkon mai­nok­seen – "Kyllä seura on se, mikä tekee juhlan"

Ritva Kokko kertoo videolla joulusaunomisesta pihasaunassa. Riisitunturi kutsuu kulkijoita läpi vuoden. Nyt se on esillä myös Alkon mainoksessa. Arkistokuva.
Ritva Kokko kertoo videolla joulusaunomisesta pihasaunassa.
Ritva Kokko kertoo videolla joulusaunomisesta pihasaunassa.
Kuva: pirkko mäkelä

Riisitunturin maisemat ja Vuoden Posiolainen Ritva Kokko ovat esillä Alkon uudessa Joulukampanjassa.

Alkon uuden joulukampanjan kohteeksi valikoitui ainoana suomalaisena viinintuottajana Vuoden Posiolainen, Chef de Table, Ritva Kokko sekä hänen tilansa Korpihilla Posiolta. Joulukampanjan kuvaukset tehtiin viime elokuun lopussa Tolvankylässä Posiolla sekä Riisitunturin kansallispuiston maisemissa. Kuvauksia tehtiin sekä Kokon tilalla Korpihillassa että mm. Noukavaarassa, Riisitunturin huipulla ja Ikkunalammella.

Korpihillan päätuote Kuohuva kuusenkerkkä on myös Alkon vakiovalikoimassa. Juoma se valmistetaan kuusen vuosikasvuista eli kuusenkerkistä sekä Riisitunturin kansallispuiston alueen pohjavedestä Korpihillan tilalla Tolvankylässä Posiolla.

Kuohuvaa kuusenkerkkä on Suomen ensimmäinen täysin alkoholiton Champagne-tyyppinen kupliva juhlajuoma, joka on palkittu Suomen Parhaana Juomana vuonna 2005. Ritva Kokon kehittämästä innovatiivisesta artesaanijuomasta, on Alkon tiedotteen mukaan kasvanut vuosien aikana tunnettu brändi, joka on inspiroinut muita alkoholittominen tekijöitä kautta maan sekä muuttanut ratkaisevasti suomalaista ja lappilaista juomakulttuuria väkevimmistä juomista miedompiin juomiin.

Alkon kampanjamateriaalissa Kokko kertoo jouluvalmisteluistaan.

– Kyllä seura on se, mikä tekee juhlan. Tarjoilua ei tarvitse olla paljon, kunhan se on harkittua, Kokko kertoo sivustolla.

Ritva Kokon yritys Korpihilla on valmistanut artesaaniherkkuja Posion Tolvankylässä jo yli 20 vuotta luonnonmarjoista sekä yrteistä.

Alkon valikoiman takana on tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. Heillä jokaisella on oma tapansa viettää joulua. Alkon uudessa joulukampanjassa tuodaankin esille tuottajat niin Saksan Baijerista, Espanja Riojasta, Austaralian Hunter Valleysta, Ranskan Champagnesta kuin sekä Suomen Posioltakin.

Kampanjavideon pääset katsomaan täältä.

Kampanjaan pääset täältä.