Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Rie­kin­tie avataan lii­ken­teel­le huo­men­na: "Sillan pää­dyis­sä tehdään tors­tai­na vie­lä­vä­liai­kai­sia kor­jauk­sia pääl­lys­te­mas­sal­la"

Liikenneonnettomuudessa lokakuun alkupuolella vaurioituneen Myllykanavan sillan korjaus valmistuu torstaina 3.12.2020. Sillan päädyissä tehdään torstaina vieläväliaikaisia korjauksia päällystemassalla, jotta sillan ja tiepenkereen välistä korkeuseroa saadaan tasoiteltua. Riekintie avataan liikenteelle heti, kun tarvittavat talvihoitotoimet on tehty sillan molemmin puolin, Ely-keskus tiedottaa.

– Alkuvaiheessa oli selvää, että sillasta on uusittava kansi ja kaksi vaurioitunutta kannatinpalkkia. Niiden toimitus vei pari viikkoa. Vanhan sillan purkuvaiheessa selvisi kuitenkin myös muiden kannatinpalkkien olevan uusimistarpeessa ja jouduttiin jälleen odottelemaan materiaaleja kolme viikkoa, kertoo Joona Peltoniemi, Kuusamon, Taivalkosken ja Pudasjärven alueurakoiden aluevastaava.

Viime viikolla työt pääsivät käyntiin ja silta on korjattu vajaan kahden viikon aikana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi