Juuri nyt: Ui­ma­nie­men­tien re­mon­tis­sa Po­siol­la pal­jas­tui iso öl­jy­va­hin­ko – ”Saas­tu­nut­ta maa-ai­nes­ta olemme pois­ta­neet ja ajaneet 20 kuor­ma-au­ton la­val­lis­ta pi­laan­tu­nei­den maa-ai­nes­ten kä­sit­te­ly­lai­tok­seen Kemiin”

Viikon kysymys: Onko vapetus eli säh­kö­tu­pa­koin­ti tuttu ilmiö? – Kerro ko­ke­muk­sis­ta­si viikon ky­sy­myk­seen

Toimittajalta: Mitä yh­teis­tä on Kuu­sa­mon Pal­lo-Kar­huil­la ja Man­ches­ter Ci­tyl­lä?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Ry­ti­lam­men piik­ki­pe­dot ja muut eri­koi­set ka­la­ta­ri­nat – Koil­lis­maan monet muut en­nä­tys­re­kis­te­rin kär­ki­ka­lat kas­voi­vat­kin lai­tok­ses­sa

Koillismaalta on saatu useiden kalalajien 2000-luvun suurimpia ennätyskalarekisteriin hyväksyttyjä yksilöitä Suomessa. Pyytäjilleen saaliit ovat olleet ikimuistoisia. Suurimmissa nieriäkaloissa kyse on tosin ollut Ohtaojan kalanviljelylaitokselta tuoduista yksilöistä.

Tämä kala on ehtaa tavaraa. Se sai alkunsa, kasvoi ja kohtasi loppunsa ihan luonnonoloissa. – Timo Törmäsen 22.4.2018 Kuusamojärvestä pilkkimä hauki painoi 10,120 kiloa ja sijoittui Koillissanomien vuoden 2018 kalakisassa aktiivipyydysten haukisarjassa toiseksi Tuomo Pätsin 14,01-kiloisen jälkeen. Miten käykään vuoden 2020 kalakisassa?
Tämä kala on ehtaa tavaraa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.