Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Toimittajalta: Olisiko nyt hyvä aika miettiä käy­te­tyn lahjan an­ta­mis­ta? Suurin osa suo­ma­lai­sis­ta ottaisi vastaan käy­te­tyn lahjan, mutta vain puolet on sel­lai­sen saanut

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Sa­ha­mies koko ikänsä - Jouko Vir­ran­nie­mi täyttää 70 vuotta

Syntymäpäiväsankari on kiitollinen lähimmistä työkavereistaan. Toimintaympäristö isolle yritysryppäälle on Suomessa haasteellinen.

Tiistaina 70 vuotta täyttävästä teollisuusneuvos Jouko Virranniemestä ei tullut kalamiestä, vaikka kalastus oli pienenä poikana hänen lempiharrastuksensa isoisänsä U. A. Virranniemen seurassa. Isona hänestä tuli Pölkky Oy:n toimitusjohtaja ja kalastuksen tilalle tuli golfin pelaaminen myös asiakkaiden kanssa.

Toimitusjohtajan vuosiin mahtui paljon ala- ja ylämäkiä ja syystäkin hän on ylpeä perheyhtiön nykytilasta ja seuraavan polven omistajuudesta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.