Viikonvaihde: Ko­rouo­man pio­nee­rin mat­kas­sa Rus­keal­la vir­ral­la

Menot: Nappaa tästä vinkit Koil­lis­maan me­noi­hin

Toimittajalta: Oman alan va­lit­se­mi­nen voi olla ta­sa­pai­not­te­lua in­to­hi­mon ja käy­tän­nön vä­lil­lä.

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Sata lehteä jul­kai­see yh­tei­sen Omasta maasta -tee­ma­leh­den

Lähiruokaa, arkistokuva.
Lähiruokaa, arkistokuva.
Kuva: Mikko Halvari

Sata suomalaista tilattavaa paikallislehteä julkaisee yhteisen, sekä valtakunnallista että paikallista materiaalia sisältävän maa- ja metsätaloutta sekä maaseudun elämää esittelevän liitteen.

– Yhtä laajasti ilmestyvää, osin yhteistä teemalehteä ei ole tätä ennen koskaan tehty suomalaisissa paikallislehdissä. Teemme historiaa ja samalla tulevaisuutta, Suomen Paikallismediat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Arto Henriksson sanoo.

Sadan paikallislehden yhteinen teemaliite on otettu innostuneesti vastaan paikallislehdissä. Suomen Paikallismediat onkin jo päättänyt, että ensi vuonna julkaistaan kaksi vastaavanlaista sadan lehden teemaliitettä. Keväällä ilmestyy terveys- ja hyvinvointi -teemainen liite ja syksyllä tehdään maa- ja metsätalousliite.

– Omasta maasta on osoitus paikallislehtien voimasta. Pystymme tällaisenkin ponnistuksen yhdessä tekemään ja tavoitamme lähes kaksi miljoonaa ihmistä.

Liitteet ilmestyvät viikoilla 45 ja 46 tilattavien paikallislehtien välissä. Koillissanomat julkaisi liitteen tänään. Paikallisista liitteistä kootaan myös laaja maa- ja metsätalousaiheinen digilehti.

Suomen Paikallismediat Oy on tuottanut liitteeseen valtakunnallisen osuuden, jonka lisäksi paikallislehdet ovat koonneet levikkialueiltaan oman paikallisen osuutensa liitteeseen.