Lukijalta

Soitot: Tol­pan­nie­men edus­tal­la am­mot­ta­via ka­las­ta­jien tekemiä avan­to­ja

Mitenkäs se kevyen liikenteen väylä 5-tiellä Kajaaniin päin? Miten se eroaa vaarallisuudesta verrattuna pohjoiseen päin? Paljon enemmän olisi kulkijoita myös siellä päin, jos uskaltaisi! Kyllä siinä henkensä kaupalla kulkee niin pyörällä kuin kävellen. Onneksi nyt pääsee ojan puolelle väistelemään autoja, kun lumi on sulanut. Eikö se tulisi samalla tehtyä kuin toiseenkin suuntaan? Voisivatko asiantuntijat vastata, kiitos!

On iloinen asia, että Riipisen yrittäjäsuvulle ei annettu syyttäjän vaatimaa 40 000 euron korvausvaatimusta rauhoitettujen eläinten esillä pidosta. Valtio maksoi Riipisen 14 000 euron oikeudenkäyntikulut. Maallikon näkökannalta katsottuna olisi kohtuullista, että syyttäjä omasta pussista verovaroja säästääkseen maksaisi Riipisen yrittäjäsuvulle aiheutetusta haitasta pienen kärsimyskorvauksen. Syyttäjä voisi avata asiaa kansalaisten mielenkiinnon tyydyttämiseksi.

Tolpanniemen edustalla on ollut verkkokalastaja. Maanantaiaamuna avannot olivat tyhjinä, ammottavina, vaarallisina aukkoina! Ilman mitään varoittavaa merkkiä! Vastuutonta meininkiä! Pojanpoikani avustuksella laitoimme varoituksia niihin!

Jos Keränen ei olisi testamentannut ääniä Pudasjärven suuntaan, niin Koillismaalta olisi kansanedustaja. Miten Keränen kommentoi tätä faktaa?

23.04. Koillissanomissa Ulla Parviainen surkutteli keskustan sekä omaa vaalitulostaan. Eikö olisi ollut rehellisempää analysoida tulokseen johtaneita syitä? Ei selity pelkästään hallitusvastuulla. Silti punamultaa kaivaten. Pentti Kyyhkynen

Kuusamon uimahalliin kuukausikorttilatausmahdollisuus ja hinta kohtuullinen. Esimerkiksi 15 euroa, niin meillä vähävaraisillakin olisi mahdollista pitää terveyttä yllä. Palvelua pienituloisille, kiitos.

Aurinko paistaa. Kohta on aika avata jäätelökioskit. Joko Vapuksi? kyselee kesäjäätelö-fani.

olkaa varovaisia maanteillä Nyt ovat pintareiden harjaajat liikkumassa. pölypilvi on iso ja kannattaa harkita missä lähtee ohittamaan. Vastaantulija saatta atulla aivan yllättäen.

Polkupyöräilijät muistakaa liikennesäännöt, vaikka kevät onkin tullut. Autoilija ei aina näe teitä, eikä osaa väistää törmäilevää pyöräilijää.

Kumma juttu. Poroja eikä hirviä ei näy maanteillä. Lienevätkö sukupuuttoon kadonneet.

Alkaa suksimiehillä olla aika hienot kelit, jotka kohta ovat huonot. Kuinka pitkään Rukalla ja Kuusamossa pidetään latuja kunnossa, vai joko niiden höylääminen on lopetettu.

Onko Kuusamon uimahalli avoinna läpi kesän. Vaikka kyllähän tässä kohta luonnonvesiinkin pääsee uimaan.

Hiekka pölisee. Siivotkaahan katuosuutenne.

Rukalla oli mahtava pääsiäinen. Oli hienoa käydä Kuusamossa. Iloisia ihmisiä, turisteja ja mahtava palvelu. Kyllä nyt tulen myös ensi talvena käymään, kiittelee turisti.

Oulangalle. Kuohuja katselemaan. Hopihopi.

Meille soitettiin

OSALLISTU NETIN KAUTTA lukijat.koillissanomat.fi/laheta

SÄHKÖPOSTILLA toimitus@koillissanomat.fi

TEKSTAA 0400 286 638

SOITA 08 8600 620