Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

So­siaa­li- ja ter­veys­pal­ve­lui­den mak­sa­mi­nen muuttuu Pohteen myötä: asiak­kai­den sol­mit­ta­va uudet so­pi­muk­set e-las­kuis­ta pank­kiin­sa

Pudasjärvi

Hyvinvointialueen toiminnan alkamisen myötä asiakkaiden täytyy uusia verkkopankissaan e-laskujen saajaksi kunnan tai kuntayhtymän sijaan hyvinvointialue. Hyvinvointialueet ovat uusia itsenäisiä y-tunnuksellisia toimijoita, joiden vastuulle siirtyvät aiemmin kuntien ja kuntayhtymien järjestämät ja tuottamat sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut, kertoo hyvinvointialue Pohde tiedotteessaan.

Asiakkaiden tulee tehdä Pohteelle uudet e-laskujen tilaukset ja suoramaksuvaltuutukset. Saadakseen laskut sähköisesti, asiakkaiden tulee solmia uusi e-laskusopimus tilaamalla Pohteen e-lasku omaan verkkopankkin. Pohteen nimellä löytyy kaksi laskutusaihetta siten, että OYSin laskut tilataan omana e-laskuna. Tilaus tehdään asiakkaan henkilötunnuksella, neuvotaan tiedotteessa.

Toinen vaihtoehto on tehdä uusi suoramaksuvaltuutus omaan pankkiinsa ottamalla yhteyttä pankin asiakaspalveluun. Tällöin pankki veloittaa automaattisesti maksun asiakkaan tililtä ja lähettää siitä ilmoituksen.

Laskut voi tilata myös sähköisenä OmaPostiin tai Kivraan, joista käsin voi hoitaa myös maksamisen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi