Otimme selvää: Kuu­sa­mon seu­ra­kun­ta­vaa­lien eh­do­kas­lis­tat jul­kais­taan maa­nan­tai­na, mutta ju­ri­dis­ta syytä pant­taa­mi­sel­le ei ole ollut

Toimittajalta: Sur­ma­no­ron nimen tarina on synkkä, kuten voit arvata

Luitko jo: Anu Pentik päästi toi­mit­ta­jan seu­raa­maan ta­val­lis­ta työ­päi­vään­sä, joka alkaa aina klo 5

Mainos: Lataa Koil­lis­sa­no­mat-so­vel­lus ja lue uu­tis­vir­taa pu­he­li­mes­sa tai tab­le­tis­sa - ohjeet tästä

Mainos: Paikallista tietoa ja ymmärrystä – tutustu Koillissanomiin 1 kk 1 €

Sven­gaa­vaa mei­nin­kiä: Kuu­sa­moon tulee kan­sain­vä­li­sen tason huip­pu­or­kes­te­ri

Jazzit aloittaa perjantaina Timo Lassy Band.
Jazzit aloittaa perjantaina Timo Lassy Band.
Kuva: Kuusamon kaupunki

Värikäs revontulijazz pyörähtää käyntiin Kuusamosssa taas helmikuussa.

Tapahtuma alkaa Kuusamotalon konsertilla perjantaina 17.2. klo 19, jolloin esiintyy Timo Lassyn kansainvälisen tason huippuorkesteri Timo Lassy Band. Siinä soittavat Lassyn (saksofoni) lisäksi Teppo Mäkynen (rummut), Ville Herrala (kontrabasso), Abdissa Assefa (perkussiot) ja Henri Mäntylä (koskettimet). Timo Lassy Bandin voimana on alusta asti ollut näyttävyys, viihdyttävyys ja kokonaisuutena ulospäinsuuntautunut svengaava meininki. Bändi saa kappaleet lentoon niin pienessä klubissa kuin isoilla festivaaliareenoilla. Yhtyeellä on nyt 10-vuotis juhlavuosi ja se on uransa aikana esiintynyt Suomen lisäksi myös USAssa, Brasiliassa ja useissa Euroopan maissa.

Lauantaina 18.2. ravintola Hotkussa on värikäs kattaus musiikkia bossanovasta Princeen. Klo 21 alkavassa konsertissa esiintyy Blue Fever -yhtye, jolla on ohjelmassa brasilialaista musiikkia, sambaa, bossanovaa ja muita lattareita solistina Miia Laitinen. Sen jälkeen on vuorossa ALKO Jazz Orchestra ”Tribute to Prince” -ohjelmallaan solisteina Saaga Sees ja Antti Ala-Törmänen. Illan päättävät solistit Julia Väyrynen ja Minna Heikkinen sekä mahtava bilebändi Brooklyn Pink.

Tapahtuman järjestäjinä ovat kulttuuritoimi ja Ravintola Hotku. Lippuja tapahtumaan on myynnissä sekä Kuusamotalossa että Ravintola Hotkussa. Kuusamotalon lippuja saa myös lipputoimiston verkkosivuilta ja majoituksen voi varata suoraan Original Sokos Hotel Kuusamon nettisivuilta.

Revontulijazz

Pe 17.2. klo 19.00 Kuusamotalo Timo Lassy Band Timo Lassy, saksofoni, Teppo Mäkynen, rummut Ville Herrala, kontrabasso, Henri Mäntylä, piano Abdissa Assefa, perkussiot Kansainvälisen tason huippusoittajat ja ulospäin suuntautunut viihdyttävä, svengaava meininki.

La 18.2. Ravintola Hotku Klo 19 Lousiana -menu Klo 21 Blue Fever Bossanova! Brasilialaista musiikkia, sambaa, bossanovaa ja muita lattareita solistina Miia Laitinen.

Klo 22.30 ALKO Jazz Orchestra: Tribute to Prince Viime vuonna menehtyneen huippuartistin suurimmat hitit solisteina Saaga Sees sekä Antti Ala-Törmänen

Klo 00.00 Brooklyn Pink goes Party! Loppuillan bileet, solisteina Julia Väyrynen sekä Minna Heikkinen sekä mahtava bilebändi Brooklyn Pink!