Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Toimittajalta: Olisiko nyt hyvä aika miettiä käy­te­tyn lahjan an­ta­mis­ta? Suurin osa suo­ma­lai­sis­ta ottaisi vastaan käy­te­tyn lahjan, mutta vain puolet on sel­lai­sen saanut

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tai­val­kos­ke­lais­läh­töi­sel­tä An­na-Lii­sa Aho­kum­mul­ta uusi romaani ke­vääl­lä: "Kolme ru­kous­ta äidille on kah­des­sa ai­ka­ta­sos­sa kulkeva romaani tyt­tä­rien ja äitien yh­tei­ses­tä muis­tis­ta"

Taivalkoskelaislähtöinen Anna-Liisa Ahokumpu julkaisee ensi maaliskuussa uuden romaanin Kolme rukousta äidille. Romaanin kustantaa Gummerus.

Kolme rukousta äidille on kahdessa aikatasossa kulkeva romaani tyttärien ja äitien yhteisestä muistista. Se on kuvaus nuoren Anjezën matkasta Äiti Teresaksi ja hänen kohtaamastaan uskonkriisistä.

Vuosikymmeniä myöhemmin, toisessa ajassa nainen synnyttää esikoislastaan ja käy läpi hiljattain kuolleen äitinsä muistoa ja naisten perintöä, josta on opittu vaikenemaan.

Vuonna 1984 syntyneen Ahokummun esikoisteos Viktor Stanislauksen kolmetoista sinfoniaa julkaistiin vuonna 2018.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.