Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Tai­val­kos­ki hakee uutta sote-joh­ta­jaa – saa­daan­ko uusi vi­ran­hal­ti­ja töihin jou­lu­kuun alusta?

Terveyspalvelut on yksi Taivalkosken kunnan sosiaali- ja terveystoimen neljästä toimintayksiköstä. Kuva on Taivalkosken terveyskeskuksen pihalta 5.7.2021.
Terveyspalvelut on yksi Taivalkosken kunnan sosiaali- ja terveystoimen neljästä toimintayksiköstä. Kuva on Taivalkosken terveyskeskuksen pihalta 5.7.2021.
Kuva: Reino Hämeenniemi

Taivalkosken kunnanhallitus päätti virkaan haettavan uuden sosiaali- ja  terveysjohtajan kelpoisuusvaatimuksista. Virka on haettavana 27. syyskuuta asti. Tarkoitus on, että uusi viranhaltija tulisi töihin joulukuun alusta.

Valittavalta vaaditaan muun muassa ylempi korkeakoulututkinto sekä alaan liittyvä alempi korkeakoulututkinto, aiempaa kokemusta ja tuntemussosiaali- ja terveystoimen alalta, kokemusta hallinnollisista tehtävistä sekä kokemusta ja tietämystä kunta-alalta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi