Mainos

Tämä on kesän ha­lu­tuin SUP-lau­ta – Kantaa 200 kg ja mahtuu sel­kä­rep­puun

SUP-lautailun suosio on hurjassa kasvussa ja erityisesti kahden ja kolmen hengen laudat ovat tänä kesänä ylitse muiden.

SUP-lautailu on täydellinen tapa viettää kesäpäivää, rentoutua ja lievittää stressiä.
SUP-lautailu on täydellinen tapa viettää kesäpäivää, rentoutua ja lievittää stressiä.

SUP-lautailu on täydellinen tapa viettää kesäpäivää, rentoutua ja lievittää stressiä. Monia yllättää, että suppailu on myös tehokasta liikuntaa, sillä melominen aktivoi keskivartalon lihaksia, parantaa ryhtiä ja kehittää tasapainoa.

Kolmimetrinen lauta mahtuu reppuun

Markkinoilta löytyy sekä kovakuorisia että ilmatäytteisiä SUP-lautoja. Suurin ongelma kovissa SUP-laudoissa on yli kolmemetrisen laudan säilytys ja kuljetus. Tämän kesän suosituimmiksi SUP-laudoiksi ovat nousseet vakaat ilmatäytteiset Aqua Zoom ja Leaf -laudat, joissa on korkea 175-200 kilon kantavuus.

Kuntokaupan tuotekoordinaattori Tapio Wallgren kertoo, että suomalaiset haluavat juuri nyt ilmatäytteisen laudan, joka on yhtä tukeva kuin kovakuorinen, mutta huomattavasti helpompi kuljettaa ja säilyttää.

"Ilmatäytteinen SUP-lauta mahtuu tyhjänä kantoreppuun, joten se on helppo napata mukaan rannalle. Tällaista SUP-lautaa voi kuljettaa kätevästi auton takakontissa ja tilaa jää vielä muillekin matkatavaroille."

Kaikki laadukkaat ilmatäytteiset SUP-laudat valmistetaan dropstitch-materiaalista. Dropstitch- eli läpitikkaustekniikan ansiosta laudan saa pumpattua niin täyteen ilmaa, ettei lautaa erota kovakuorisesta laudasta.

"Dropstitch-materiaalia käytetään ilmatäytteisissä SUP-laudoissa, moottoroiduissa kumiveneissä ja kajakeissa silloin, kun tuotteeseen tarvitaan erityistä jämäkkyyttä.  Tämä materiaali kestää huomattavasti suurempaa täyttöpainetta kuin ilmatäytteiset rantalelut ja uimapatjat."

Kantavuus jopa 200 kg

SUP-lautailua harrastetaan usein yhdessä perheen ja ystävien kanssa, jolloin laudan kantavuus ja tukevuus ovat sen tärkeimpiä ominaisuuksia. SUP-laudan kantavuuteen vaikuttavat laudan leveys ja pituus sekä muotoilu. Mitä leveämpi lauta on, sitä tukevampi sillä on seisoa, eikä ensikertalaisenkaan tarvitse pelätä kaatumista.

"Tämän kesän hitiksi nousseissa Aqua Zoom ja Leaf -laudoissa on poikkeuksellisen korkea kantavuus, joten näillä laudoilla voi suppailla kaksin tai kolmistaan. Tyylikkäät laudat istuvat täydellisesti suomalaiseen järvimaisemaan", Wallgren kertoo.

”Myydään loppuun alkukesän aikana”

SUP-lautojen suuri kysyntä yllätti kauppiaat viime vuonna ja suosion kasvu on jatkunut voimakkaana tänäkin kesänä. Kuntokaupan Wallgren suosittelee hankkimaan SUP-laudan alkukesästä, sillä useimmat lautamallit myydään loppuun kesän hellejaksojen aikana.

"Kesäkuussa valikoima on laajimmillaan ja tavaraa saa suoraan varastosta. Heinäkuun edetessä varasto on jo huomattavasti tyhjempi. Ennakoin, että suosituimmat laudat, kuten Zoom ja Leaf myydään loppuun jo alkukesästä. Nyt kannattaa toimia nopeasti, jos haluaa ottaa kaiken irti lämpimistä kesäkeleistä!"

Artikkelissa mainitut SUP-laudat nyt tarjouksessa

FitNord Aqua Zoom 380 SUP-lautasetti -30%

www.kuntokauppa.fi/fitnord-aqua-zoom-sup-lautasetti

-

FitNord Aqua Leaf 340 SUP-lautasetti -20%

www.kuntokauppa.fi/fitnord-aqua-leaf-sup-lautasetti

-

FitNord Aqua SUP-lautasetti sisältää vakaan ja tukevan ilmatäytteisen SUP-laudan, melan, pumpun ja kantorepun.

Kaikki SUP-laudat:

www.kuntokauppa.fi/sup-laudat