Kokeilu: Tekoäly otsikoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Te­la­te­kil­le Tai­val­kos­kel­le uusia työn­te­ki­jöi­tä – hel­mi­kuus­sa al­ka­vas­sa kou­lu­tuk­ses­sa kou­lu­te­taan 15 työn­te­ki­jää

Telatek Works Oy on yksi Suomen suurimmista hitsaavista konepajoista. Helmikuussa alkavassa RekryKoulutuksessa koulutetaan Telatek Works Oy:lle 15 uutta työntekijää levyseppähitsaajan ja osavalmistajan vakituisiin tehtäviin, kerrotaan tiedotteessa.

Telatek työllistää levyseppähitsaajan suuntauksessa kaikki koulutuksen ja hitsausluokat hyväksytysti suorittaneet opiskelijat toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Myös osavalmistuksen suuntauksessa koulutuksen ja näyttötyön hyväksytysti suorittaneet työllistyvät toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Telatekille.

Koulutukseen voivat hakea TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita metallialasta ja soveltuvat alan työtehtäviin. Aiempaa kokemusta alalta ei tarvita, mutta se katsotaan hakuvaiheessa eduksi.

RekryKoulutuksen järjestävät yhteistyössä Telatek Works Oy sekä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja ELY-keskus. Kouluttajana toimii OSAO. Koulutus toteutetaan OSAOn Taivalkosken yksikössä ja Telatekin Taivalkosken tehtaalla.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.