Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Työ- ja elin­kei­no­mi­nis­te­riön sel­vi­tys elin­kei­no­mi­nis­te­ri Katri Kul­mu­nil­le Tekir Oy:ltä han­ki­tuis­ta vies­tin­tä­pal­ve­luis­ta val­mis­tui, mi­nis­te­riö päättää toii­men­pi­teis­tä myö­hem­min

Työ- ja elinkeinoministeriön selvitys elinkeinoministeri Katri Kulmunille Tekir Oy:ltä hankituista viestintäpalveluista on valmistunut.

Selvityksen tehnyt TEM:n sisäinen tarkastus suosittelee, että laskutuksessa ja palveluiden tilaamisessa ilmenneiden epäselvyyksien johdosta ministeriö ryhtyy jatkotoimenpiteisiin Tekir Oy:n ja Kari Jääskeläisen suhteen. Ministeriö päättää kyseisistä toimenpiteistä myöhemmin.

Työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Jari Gustafsson vastaanotti tiistaina 16. kesäkuuta sisäisen tarkastuksen selvityksen koskien elo-joulukuussa 2019 silloiselle elinkeinoministerille Kulmunille Tekir Oy:ltä hankittuja viestintäpalveluja. Selvityksessä tarkasteltiin ministeriön toiminnan oikeellisuutta hankinnassa sekä viestintäpalveluiden sisältöjä, ajoitusta ja tilaajatietoja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.