Viikon visa: Testaa miten hyvin tunnet ajo­neu­vot ja lii­ken­ne­sään­nöt

Minne mennä: PaKa:n jää­kiek­ko­kau­si alkaa – kaikkea tätä ja paljon muuta on tar­jol­la Koil­lis­maan ta­pah­tu­mis­sa

Pääkirjoitus: Mihin suun­taan laiva lopulta kään­tyy?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi + Lehti 4 kk vain 59 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Työtään ra­kas­ta­va mies

Kynsijärvi on huolissaan, kun kansalaisten uimataito on vuosien saatossa heikentynyt. Taivalkosken kunta tarjoaa koululaisille ilmaisia uimahallivuoroja.Taivalkoskelaiselta lukijalta tuli vinkki, jossa kehotettiin tekemään juttu kunnan uudesta uinninvalvojasta, joka on kuulemma maailman paras. Se on helppo uskoa, kun tapaa Tommi Kynsijärven. Hän on työstään innostunut, hän uhkuu uusia kehittämisideoita ja ottaa työnsä tosissaan iloisuudesta ja ystävällisyydestä puhumattakaan. Hän vasta hieman päälle kolmenkymmenen mutta on ehtinyt elämässään moneen. Takana on muun muassa kolme ammattitutkintoa, lukuisia eri toimialoja läpi käyneenä, myyntityötä ja lisäksi monipuolinen liikunnallinen tausta.

Kun hän aloitti Taivalkosken kunnassa uimahallin uinninvalvojana ja uimaopettajana joka sijaitsee Hotelli Herkossa, se merkitsi liikunnan ammattitutkinnon omaavalta mieheltä paluuta juurilleen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.