Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Um­pi­han­ki­hiih­to­ja hiih­de­tään kahden vuoden tauon jälkeen – Jär­jes­tä­jät: " yh­tey­den­ot­to­ja onkin jo tullut ja kyselty jär­jes­te­tään­kö kisoja"

Syöte

Kahden koronavuoden jälkeen Umpihankihiihdon MM-kisoja ollaan jälleen järjestämässä Pudasjärvellä.

– Kilpailijat ovat odottaneet tapahtumaa jo kaksi vuotta. Vuosina 2021 ja 2022 oli helmikuun alussa Syötteellä paljon umpihankihiihtäjiä, vaikka varsinaista kisaa ei ollutkaan. Kilpailijat halusivat kuitenkin hiihdellä ja harjoitella tulevaa tapahtumaa varten, kerrotaan Umpihankihiihtojen nettisivuilla ja Facebookissa.

– Yhteydenottoja onkin jo tullut ja kyselty järjestetäänkö kisoja nyt. Meillä on sisällä myös jo joitakin ilmoittautumisia, kertoo Heino Ruuskanen kisojen järjestäjistä.

Kisat järjestetään ensi vuoden helmikuussa viikolla 6 eli varsinaiset tapahtumapäivät ovat 10-12. helmikuuta 2023

Umpihankihiihdon maailmanmestaruuskilpailut on Pudasjärven Urheilijat ry:n järjestämä kilpailu, jota on järjestetty Pudasjärvellä vuodesta 1998.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi