Juuri nyt: Ra­vin­to­la piste avataan uu­del­leen ensi lauan­tai­na

Joko luit: Isoja kaloja nousi ver­kos­ta Kuu­sa­mos­sa - lue tästä uusin ka­la­ki­sa­jut­tu

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ur­hei­lun tekijä Vuoden merk­ki­hen­ki­lö – Heino Ruus­ka­sel­le tär­kei­tä ovat Pu­das­jär­ven Ur­hei­li­jat ja Ke­hi­tys­vam­mais­ten tu­kiyh­dis­tys: " Yh­tei­söl­li­syys ei tapahdu vain pu­hu­mal­la siitä. Pitää olla se kuu­lui­sa "joku", joka saa ihmiset mukaan"

Pudasjärvi

Pudasjärven markkinoilla palkittiin Vuoden merkkihenkilönä pudasjärveläisen liikunnan ja urheilun eteen paljon työtä tehnyt Heino Ruuskanen. Pudasjärven urheilijoiden lisäksi Ruuskanen on tehnyt voimakkaasti työtä myös Pudasjärven kehitysvammaisten tukiyhdistyksen hyväksi.

– Hänen kontaktit ja yhteistyökuviot sekä erittäin laaja verkosto ovat mahdollistaneet resurssit yleisurheilun toimintaan Pudasjärvellä sekä Pohjois-Pohjanmaan piirin alueella, todetaan valinnan tehneen Pudasjärven yrittäjäyhdistyksen perusteluissa.

– Erilaisten tapahtumien kautta yli neljän vuosikymmenen yhteistyö myös paikallisten yrittäjien kanssa on ollut merkittävä. Ruuskanen on myös 41 vuoden kuntasektorilla tekemänsä työn avulla rakentanut vahvaa yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa.

Ruuskanen talon edestä kulkee suosittu Iijoen rantaa myötäilevä polkureitti.
Ruuskanen talon edestä kulkee suosittu Iijoen rantaa myötäilevä polkureitti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.