Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Viikon kysymys: Onko mie­les­tä­si oi­keu­tet­tua, että yk­si­tyis­tä mal­mi­net­sin­tää ra­hoi­te­taan valtion kas­sas­ta?

Kuvaajalta: Ur­hei­li­ja, ede­sot­ta­muk­sia kat­so­taan poik­keuk­set­ta suu­ren­nus­la­sin läpi – käyt­täy­dy kuten esi­ku­van kuuluu

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Vastaus pos­tin­ja­ke­lun mo­ni­vuo­ti­seen ar­voi­tuk­seen löytyi hel­pos­ti, mutta usein­ko­han laa­ti­kot ko­li­se­vat tu­le­vai­suu­des­sa?

Minulle on monta vuotta ollut epäselvää, minä päivinä asuinalueellani postilaatikoihin kolahtaa kirje- ja lehtiposti. Siis päiväposti, se muu kuin varhaisjakelussa tulevat sanomalehdet.

Se kirje- ja lehtiposti kun on jonakin aamuna laatikossa jo varhain, ja toisina päivinä se vaikuttaa tulevan vasta illalla.

Aikanaan postin jakelussa oli töissä sellainen tuttu, jolle minulla oli puhelinnumero. Sittemmin väkeä on vaihtunut, enkä muista yhtäkkiä nimeltä ketään postinjakajaa. Palvelun läheisyys on heikentynyt lähes yhtä paljon kuin poliisilla; arvelen tietäväni nimeltä yhden konstaapelin, joka asuu ja työskentelee paikkakunnalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi