Joko luit: Aino, 10, Kuu­sa­mos­ta lähtee Hel­sin­kiin lasten omiin "Linnan juh­liin"

Minne mennä: Free­sty­le­hiih­toa Ru­kal­la, jou­lu­lau­lu­ja ja -myy­jäi­siä – katso tästä Koil­lis­maan menot

Päätoimittajalta: Muis­te­taan näin lä­hes­ty­vän joulun alla, että ku­lut­ta­mis­ta tär­keäm­pää on vä­lit­tä­mi­nen

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Virva Jakkula jatkaa Posion mää­rä­ai­kai­se­na kir­jas­ton­joh­ta­ja­na – kir­jas­to­vir­kai­li­jan toimeen 14 ha­ke­mus­ta

Posion kunnan määräaikainen kirjasto-kulttuuritoimenjohtaja Virva Jakkula jatkaa tehtävässään ensi elokuun loppuun asti, päätti hyvinvointilautakunta. Kirjasto-kulttuuritoimenjohtajan virka laitetaan haettavaksi kesällä.

Jakkula on hoitanut virkaa määräaikaisena tämän vuoden alusta lähtien. Kirjaston uuden kirjastovirkailijan on määrä aloittaa työnsä ensi vuoden alusta. Lautakunta perusteli kirjasto-kulttuuritoimenjohtajan tehtävän väliaikaisjärjestelyn jatkamista muun muassa sillä, että näin ei samanaikaisesti vaihdu sekä kirjastovirkailija että kirjaston johtaja.

Kirjastovirkailijan toimeen oli 14 hakijaa. Heistä osaa haastatellaan ensi viikolla. Kirjastovirkailijan tehtävänkuvaan kuuluu lasten- ja nuortenkirjastotyö ja digitutorin tehtävät. Lisäksi tehtäviä ovat asiakaspalvelu, kokoelmatyö, kirjastonkäytön ja tiedonhaun opetus, kirjavinkkaus, satutunnit, neuvonta ja digiopastus.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.