Tilaajille

Voitto WoVosta ei riit­tä­nyt nos­ta­maan sar­ja­si­joi­tus­ta – Pölkky Kuusamo aloit­taa pu­do­tus­pe­lit sun­nun­tai­na Ori­ve­del­lä

Hämeenlinnan voitettua kaksi ensimmäistä erää kotiottelussaan LP Viestiä vastaan, oli varmaa, ettei Pölkky nouse sarjataulukossa Hämeenlinnan ohi kolmanneksi. WoVo Rovaniemen kausi päättyi keskiviikkoiltana Kuusamossa koettuun tappioon.

Kuusamo

Lentopallon naisten Mestaruusliigan runkosarjan päätöskierroksen ottelun Pölkky Kuusamon ja WoVo Rovaniemen välillä suurin jännitys kotijoukkueen sarjasijoituksen kannalta oli ohi kahden pelatun erän jälkeen. Kun Kuusamossa tilanne oli tuossa vaiheessa 1-1, oli vastaavasti Pölkyn edellä kolmantena sarjataulukossa ollut Hämeenlinna voittanut samaan aikaan kotiottelussaan LP Viestiä vastaan kaksi ensimmäistä erää. Hämeenlinnan ottelun tilanne oli jo tuossa vaiheessa jo varmistanut runkosarjasijoitusten lopullisen järjestyksen kärkipään joukkueiden osalta. Hämeenlinna piti paikkansa kolmantena ja Pölkyn runkosarjasijoitus oli neljäs.

Kahden pelatun erän jälkeen oli Kuusamossa oikeastaan ainoa jännitettävä asia se, että kykeneekö WoVo seuraavassa erässä nousemaan voittoon ja pitää sitä kautta vielä yllä mahdollisuuksia nousta pudotuspelijoukkueeksi. Pölkyn vietyä kolmannen erän varsin selkeästi, ei WoVollakaan ollut ottelussa enää sarjasijoituksen kannalta pelattavaa. Pölkky Kuusamo voitti ottelun 3-1 (25-14, 21-25, 25-14, 25-11).