Viikonvaihde: Ko­rouo­man pio­nee­rin mat­kas­sa Rus­keal­la vir­ral­la

Menot: Nappaa tästä vinkit Koil­lis­maan me­noi­hin

Toimittajalta: Oman alan va­lit­se­mi­nen voi olla ta­sa­pai­not­te­lua in­to­hi­mon ja käy­tän­nön vä­lil­lä.

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Vou­ti­lai­nen MM-pa­ri­kum­pa­rei­den 15:s – "hyvä fiilis en­sim­mäi­sis­tä MM-ki­sois­ta"

Taivalkoskelaisen kumparelaskijan Riikka Voutilaisen urakka maailmanmestaruuskilpailuissa Georgian Bakurianissa päättyi sunnuntaina kisattuun parikumparekisaan.

Voutilainen selvitti karsinnoista tiensä finaaleihin ja sai heti ensimmäisellä kierroksella vastaan edellispäivänä kumparelaskun maailmanmestaruutta juhlineen ranskalaisen Perrine Laffontin. Ranskalainen pudotti taivalkoskelaisen jatkosta edeten myös parikumpareissa aina maailmanmestaruuteen saakka. Voutilaisen loppusijoitus kisassa oli 15:s.

– Tosi hyvä fiilis jäi kisasta. Sain tehtyä oman hyvän laskun, vaikka vastus oli huippuluokkaa. Se oli tosi tärkeätä ja sen myötä jäi hyvä fiilis ensimmäisistä MM-kisoistani, edellispäivän kumparekisassa 21:ksi sijoittunut Voutilainen kommentoi Ski Sport Finlandin tiedotteessa.

Miesten parikumpareissa maailmanmestaruuteen laski Kanadan Mikaël Kingsbury, jolle MM-kulta oli jo uran kahdeksas. Suomalaislaskijoista finaaleihin eli 16 parhaan joukkoon etenivät 11:ksi lopputuloksissa sijoittunut Rasmus Karjalainen sekä Jimi Salonen, joka oli Voutilaisen tapaan 15:s.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi