Koillissanomat Live: Kuu­sa­mo­lai­set jat­koi­vat maa­li­teh­tai­lua – Katso tal­len­ne Pal­lo-Kar­hu­jen ja Haa­pa­ve­den Ur­hei­li­joi­den koh­taa­mi­ses­ta

Yksi henkilö louk­kaan­tui va­ka­vas­ti kuor­ma-au­ton ja hen­ki­lö­au­ton tör­mäyk­ses­sä Pu­das­jär­vel­lä

Yksi henkilö loukkaantui vakavasti kuorma-auto ja henkilöauton nokkakolarissa Pudasjärven Siuruantiellä tiistai-iltapäivänä.

Yksi henkilö loukkaantui vakavasti kuorma-auton ja henkilöauton nokkakolarissa Pudasjärven Siuruantiellä tiistai-iltapäivänä.Onnettomuus sattui kello 13 jälkeen Siuruantiellä Aittojärveltä muutama kilometri Yli-Iin suuntaan.

Pelastuslaitos irrotti vakavasti loukkaantuneen henkilöauton kuljettajan ajoneuvosta.

Poliisin mukaan henkilöautoa kuljettanut 27-vuotias nainen oli ajanut Siuruantietä Yli-Iin suunnalta kohti Pudasjärveä. Oikealle kääntyvässä mutkassa hän oli menettänyt autonsa hallinnan ja suistunut vastaantulevalle kaistalle ja kuorma-auton keulaan. Poliisin mukaan loukkaantunut nainen ei ole paikkakuntalainen.

Puoliperävaunullisessa kuorma-autossa matkusti kaksi ihmistä, jotka eivät loukkaantuneet.

Poliisi kertoo, että tie oli tapahtumapaikalla liukas ja jäinen. Päihteillä ei epäillä olevan osuutta onnettomuuteen.

Paikalle hälytettiin FinnHEMSin lääkärihelikopteri ja ensihoitoyksiköitä. Siuruantie jouduttiin sulkemaan vähäksi aikaa onnettomuuden raivaustöiden vuoksi.

Soramurskainta kuljettava lavettiauto tukkii yhä tien toista kaistaa. Liikenne pääsee kuitenkin kulkemaan toista kaistaa pitkin.