Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

18 holaria Pe­tä­jä­kan­kaan ken­täl­lä: "Pallon lyö­mi­nen suoraan reikään on aina jon­kin­lai­nen on­nen­kan­ta­moi­nen, vaikka hyvällä pe­laa­jal­la siihen voi­daan­kin katsoa olevan pa­rem­mat mah­dol­li­suu­det"

Holari eli Hole in one on tilanne, jossa pallo menee yhdellä lyönnillä reikään. Tämä jokaisen golffarin unelma on saavutus, johon kaikki huippuammattilaisetkaan eivät yllä.

Holari eli Hole in one eli HIO on tilanne, jossa pallo menee yhdellä lyönnillä reikään. Tämä lienee jokaisen golffarin unelma, mutta huippuammattilaistenkin joukossa on henkilöitä, jotka eivät tähän suoritukseen ole koskaan yltäneet.

Toisaalta holarin voi tehdä kuka tahansa koska tahansa. Pallon lyöminen suoraan reikään 90 metrin tai 200 metrin etäisyydeltä on aina jonkinlainen onnenkantamoinen, vaikka hyvällä pelaajalla siihen voidaankin katsoa olevan paremmat mahdollisuudet.

Petäjäkankaan kentällä näitä holareita on tehty vuoden 2013 syksystä alkaen, jolloin kenttä avattiin, kaikkiaan 18 kpl.

Holareiden sattumanvaraisuudesta antavat hyvä kuvan seuraavat faktat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi